Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Samenwerking met Marit Souman van MariChi

Vanaf begin dit jaar werkt Marit Souman van MariChi op onze locaties aan de Valkseweg en aan de Van Zuijlen van Nieveltaan. Zij verzorgt voetreflex- en cuppingmassage en werkt daarbij samen met Karin voor cliënten met bijvoorbeeld oedeemklachten. Zij stelt zich graag aan je voor.Hai! Mijn naam is Marit Souman. Sinds 2018 was ik werkzaam in mijn eigen praktijk in reflexzonetherapie aan huis: MariChi praktijk voor voetreflexologie. Sinds januari mag ik dat voortzetten bij Centrum Evers. Een nieuwe uitdaging! Ik doe dit werk, omdat ik negen jaar geleden de uitslag kreeg ‘Mevrouw u heeft zenuwschade, we kunnen niks meer voor u doen’. Ik was nog veel te jong om het daarbij te laten en heb mij omgeschoold middels een HBO-opleiding. Daar werd ik eindelijk in het tweede jaar verlost van een groot deel van mijn zenuwpijnklachten: neuroreflexologie. Het is inmiddels mijn passie geworden, want als het mij kan helpen, dan kan het anderen ook helpen. En dat bleek!ReflexzonetherapieNeuroreflexologie werkt via de reflexzones van de zenuwbanen. Reflexzonetherapie is een eeuwenoude behandelmethode die gebaseerd is op de gedachte dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Zo kunnen bijvoorbeeld stress- of traumaklachten zich ook behoorlijk vastzetten in het lichaam. Op de voeten bevinden zich reflexzones die in verbinding staan met alle botten, gewrichten, organen en weefsels van het lichaam. Door het masseren van de reflexzones worden onder andere de bloedsomloop, energiedoorstroming en het zenuwstelsel gestimuleerd. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en voedingsstoffen worden beter opgenomen. Dit alles heeft een vitaliserend en opbouwend effect en zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Reflexzonetherapie is in te zetten voor een zeer breed scala aan klachten.

Transformational CuppingIk ben een gedreven persoon en heb een sterke passie voor het leren van nieuwe dingen. Veel bijscholingen heb ik inmiddels gehad, zoals ook Transformational Cupping. Hiermee behandel ik cliënten met glazen cups die vacuüm zuigen. Transfornational Cupping onderscheidt zich van andere cuppingmethodes, doordat het een bewegende vorm is van cuppen. Tijdens de behandeling komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma en nog veel meer los.

Ik werk op afspraak van maandag tot en met donderdag overdag op de Valkseweg 92a en op maandag- en dinsdagavond op de Van Zuijlen van Nieveltlaan 61c.Hoe mooi is het als je elkaar kunt aanvullen met reflexzone-, fysio- en oedeemtherapie om voor de cliënt tot een goed resultaat te komen! Reflexzonetherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.Neem gerust een keer contact op of kijk eens op mijn website als je interesse is gewekt. Van harte welkom!