Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met een van onze therapeuten, dan kan dat op verschillende manieren.

Telefonische afspraak

Je kunt telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 0342-422997. Ons administratief personeel staat je graag te woord. Bij het maken van een afspraak kunnen zij rekening houden met jouw klachten, jouw voorkeur voor therapeut en/of jouw voorkeur voor locatie. Wij zijn telefonisch het best bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur, donderdagavond van 17.00 – 20.00 en zaterdag van 08.00 – 12.00 uur. Buiten deze uren kun je een voicemailbericht achterlaten, we bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Afsprakenformulier

Je kunt een afspraak maken via ons afsprakenformulier rechts van deze pagina. Een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen. Je kunt de voorkeur opgeven voor een therapeut, dag of tijd, maar dit is niet verplicht.

Afspraak per mail

Vind je het prettiger om per mail een afspraak te maken, dan kan dit natuurlijk ook. Stuur een mailtje naar info@centrumevers.nl en er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen om de afspraak te bevestigen.

Afspraak via WhatsApp

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp op het nummer 06 – 8277 2342. Het nummer is bereikbaar op  dezelfde werkdagen en tijden bereikbaar als bovenstaande om via WhatsApp afspraken te maken of te wijzigen. Stuurt u op een ander moment een appje, dan zal dit pas de eerstvolgende werkdag worden gelezen. Vermeld altijd even je naam en geboortedatum, zonder deze gegevens kunnen wij de afspraak niet in ons systeem zetten of wijzigen.

Let op! Dit nummer is niet voor telefonisch contact en de voicemail wordt op dit nummer niet afgeluisterd.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.

  • DD dash MM dash JJJJ