Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Ergotherapie

Ergotherapie kan helpen bij het uitvoeren van alledaagse handelingen.

Wat is ergotherapie

Wanneer je moeite hebt met het uitvoeren van jouw alledaagse handelingen, dan kan ergotherapie je daarbij helpen. Onze ergotherapeuten kunnen jou met advies en training begeleiden om op een andere manier hetzelfde te blijven doen. Ons doel is om je jouw zelfstandigheid te laten behouden.

Tijdens de ergotherapie zoek je naar passende oplossingen bij hele praktische activiteiten, zoals het in en uit bed stappen, het aankleden, ergens naartoe gaan, het huishouden, tuinieren, boodschappen doen, eten, het volgen van studie en/of werk of het bijhouden van administratie. Er wordt door de ergotherapeut gekeken naar energiebesparende maatregelen en alternatieve werkmethoden bij huishoudelijke of werkgerelateerde activiteiten. Hierbij hoort ook het advies over disbalans in belasting en belastbaarheid.

Voor vragen over ergotherapie kunt u ons bellen, of een email sturen naar ergotherapie@centrumevers.nl

Tarieven per 1 januari 2023

Voor ergotherapie is een verwijzing van de huisarts niet verplicht. Het kan voorkomen dat de ergotherapeut je vraagt om alsnog een verwijzing aan te vragen. Ergotherapie zit in de basisverzekering. Je hebt recht op 10 uur ergotherapie per kalenderjaar. Jouw eigen risico is hierbij van toepassing. Sommige verzekeraars vergoeden extra uren ergotherapie in de aanvullende verzekering.

Ergotherapie (15 min) € 22.00
Toeslag aan huis € 30.00
Toeslag intake € 20.00

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

  • DD dash MM dash JJJJ

Joanne Verbeek – Vermeulen

Ergotherapie

j.verbeek@centrumevers.nl

“Joanne is super enthousiast.”

Joyce van Tellingen

Ergotherapie

j.vantellingen@centrumevers.nl

“Joyce is altijd onvoorwaardelijk positief.”

Testimonial

Mw. M. v. Blitterswijk – Willemse (70) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Mijn ervaring bij Centrum Evers zijn heel goed. Fijn dat er geen wachttijd was, ik zo snel terecht kon! De behandeling, steeds in overleg, was prima. Ik heb er baat bij gehad, sneller dan ik had verwacht. Er werd goed geluisterd. Alieck was mijn therapeute. Ze heeft mij vriendelijk en bekwaam geholpen. Mocht het nodig zijn dan weet ik het centrum en Alieck te vinden!”

Logo_Ergo_RGB