Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Ergotherapie

Ergotherapie kan helpen bij het uitvoeren van alledaagse handelingen.

Wat is ergotherapie

Wanneer je moeite hebt met het uitvoeren van jouw alledaagse handelingen, dan kan ergotherapie je daarbij helpen. Onze ergotherapeuten kunnen jou met advies en training begeleiden om op een andere manier hetzelfde te blijven doen. Ons doel is om je jouw zelfstandigheid te laten behouden.

Tijdens de ergotherapie zoek je naar passende oplossingen bij hele praktische activiteiten, zoals het in en uit bed stappen, het aankleden, ergens naartoe gaan, het huishouden, tuinieren, boodschappen doen, eten, het volgen van studie en/of werk of het bijhouden van administratie. Er wordt door de ergotherapeut gekeken naar energiebesparende maatregelen en alternatieve werkmethoden bij huishoudelijke of werkgerelateerde activiteiten. Hierbij hoort ook het advies over disbalans in belasting en belastbaarheid.

Tarieven per 1 januari 2019

Voor ergotherapie is een verwijzing van de huisarts niet verplicht. Het kan voorkomen dat de ergotherapeut je vraagt om alsnog een verwijzing aan te vragen. Ergotherapie zit in de basisverzekering. Je hebt recht op 10 uur ergotherapie per kalenderjaar. Jouw eigen risico is hierbij van toepassing. Sommige verzekeraars vergoeden extra uren ergotherapie in de aanvullende verzekering.

Ergotherapie (15 min) € 17.00
Toeslag aan huis € 25.00

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Joanne Verbeek – Vermeulen

Ergotherapie
Revalidatie

j.verbeek@centrumevers.nl

“Joanne is super enthousiast.”

Joyce van Tellingen

Ergotherapie
Revalidatie

j.vantellingen@centrumevers.nl

“Joyce is altijd onvoorwaardelijk positief.”

Testimonial

Mw. Ali Jansie (59) uit Barneveld

Revalidatie

“Het revalidatietraject gevolgd en ik heb goede ervaring hiermee. Het team was betrokken en ik werd serieus genomen. Fysiotherapie: begeleiding fijn en empathisch. Ergtherapie: Goed inzicht gegeven in energie verdelen en handige tips voor hulpmiddelen. Psycholoog: fijne gesprekken en serieus genomen.”