Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Bedrijven

Bedrijven bieden wij verschillende, op maat gemaakte diensten.

Samenwerking met bedrijven

Bedrijven bieden wij verschillende, op maat gemaakte diensten, zoals: een 24-uursservice voor de gecontracteerde bedrijven, werkplekanalyses op basis van de arbo-regelgeving en specifieke tiltrainingen op locatie. Heeft jouw bedrijf ook interesse in een samenwerking met Centrum Evers? Neem dan contact op met info@centrumevers.nl voor een oriënterend gesprek.

Voorbeeld stroom bedrijfscliënten

Aanmeldingen van bedrijfspatiënten komen binnen via de mail. De front-office neemt contact op met de patiënt en maakt een afspraak. De bedrijfspatiënt dient binnen 24 uur gezien te worden. De gemaakte afspraak wordt via de mail door de front-office bevestigd aan het bedrijf.

Bij de eerste behandeling dient er een toestemmingsbrief te worden ondertekend door de therapeut en de cliënt. Zonder deze toestemming mogen wij niet communiceren met het bedrijf. Wanneer dit voldaan is en de eerste behandeling is geweest, wordt er dezelfde dag een brief met informatie naar de werkgever gemaild.

Indien er sprake is van verzuim stuurt de behandelend therapeut wekelijks een korte update aan de leidinggevende van de werknemer over het herstel en de werkmogelijkheden van de desbetreffende werknemer. Zonodig neemt de therapeut contact op met de werkgever/leidinggevende over aangepast werk.

Bedrijven

Centrum Evers heeft een samenwerking met onder andere de volgende bedrijven:

 • Vink

  Door de jaren heen is Vink uitgegroeid tot een bedrijf met vele activiteiten dat voldoet aan de huidige normeringen en certificeringen. Lees meer over Vink.

 • Van Reenen

  Van Reenen biedt haar klanten logistieke oplossingen aan in verschillende sectoren en landen en is met recht een allround logistiek dienstverlener. Lees meer over Van Reenen.

 • LIJV

  LIJV traint en coacht werknemers om gezond(er) te werken, prestaties te duurzaam te verbeteren, verzuim te voorkomen óf om snel weer aan de slag te gaan. Lees meer over LIJV.

 • Big Brother Ede beveiliging

  Security-tech voor retail locaties. Technologie die je rendement verhoogt. Lees meer over Big Brother Ede beveiliging.

 • Bouwbedrijf van Driesten

  De verbindende bouwer. Lees meer over Bouwbedrijf van Driesten.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

 • DD dash MM dash JJJJ

Johan Noordegraaf

COPD
Covid revalidatie
Fysiotherapie
Manuele therapie
McKenzie therapie

j.noordegraaf@centrumevers.nl

“Johan draait zijn hand er niet voor om, om iemand vakkundig te "kraken".”

Testimonial

Dhr. Jesper v/d Brand (17) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Leuk.”