Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Bedrijven

Bedrijven bieden wij verschillende, op maat gemaakte diensten.

Samenwerking met bedrijven

Bedrijven bieden wij verschillende, op maat gemaakte diensten, zoals: een 24-uursservice voor de gecontracteerde bedrijven, werkplekanalyses op basis van de arbo-regelgeving en specifieke tiltrainingen op locatie. Heeft jouw bedrijf ook interesse in een samenwerking met Centrum Evers? Neem dan contact op met info@centrumevers.nl voor een oriënterend gesprek.

Voorbeeld stroom bedrijfscliënten

Aanmeldingen van bedrijfspatiënten komen binnen via de mail. De front-office neemt contact op met de patiënt en maakt een afspraak. De bedrijfspatiënt dient binnen 24 uur gezien te worden. De gemaakte afspraak wordt via de mail door de front-office bevestigd aan het bedrijf.

Bij de eerste behandeling dient er een toestemmingsbrief te worden ondertekend door de therapeut en de cliënt. Zonder deze toestemming mogen wij niet communiceren met het bedrijf. Wanneer dit voldaan is en de eerste behandeling is geweest, wordt er dezelfde dag een brief met informatie naar de werkgever gemaild.

Indien er sprake is van verzuim stuurt de behandelend therapeut wekelijks een korte update aan de leidinggevende van de werknemer over het herstel en de werkmogelijkheden van de desbetreffende werknemer. Zonodig neemt de therapeut contact op met de werkgever/leidinggevende over aangepast werk.

Bedrijven

Centrum Evers heeft een samenwerking met onder andere de volgende bedrijven:

  • Vink

    Door de jaren heen is Vink uitgegroeid tot een bedrijf met vele activiteiten dat voldoet aan de huidige normeringen en certificeringen. Lees meer over Vink.

  • Van Reenen

    Van Reenen biedt haar klanten logistieke oplossingen aan in verschillende sectoren en landen en is met recht een allround logistiek dienstverlener. Lees meer over Van Reenen.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Johan Noordegraaf

COPD
Fysiotherapie
Manuele therapie

j.noordegraaf@centrumevers.nl

“Johan draait zijn hand er niet voor om, om iemand vakkundig te "kraken".”

Testimonial

Dhr. J.P. Aalders (76) uit Leusden

Krullaards

“Nadat ik eerst een half jaar was behandeld door een manueel therapeut voor mijn hernia, wat echter zonder resultaat bleef, hoorde ik van Krullaards Perfect Reset. In eerste instantie wat sceptisch hield ik het af totdat mijn echtgenote een afspraak voor mij maakte met Sabine Koetsier uit Barneveld. Het is fantastisch om te mogen ervaren dat dit wel werkt. Na de eerste twee behandelingen ging het langzaam vooruit, maar na de derde behandeling nam mijn pijn iedere dag af. Intussen heb ik deze behandeling al enkele malen aangeraden. Sabine, dank voor jouw aandacht.”