Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Klachten

De fysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

De oorzaak van klachten

Er zijn vele lichamelijke klachten waarmee je in het leven te maken kunt hebben. Soms is de oorzaak duidelijk, bijvoorbeeld door een val of ongeluk. In vele gevallen is de oorzaak niet te achterhalen. Gelukkig is het voor het behandelen van de klacht niet altijd nodig om de oorzaak te weten.

Klachten per locatie

Klachten kunnen in het hele lichaam voorkomen. De fysiotherapeut is gespecialiseerd in aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Om iets meer helderheid te krijgen in alle klachten, hebben wij deze ingedeeld per regio van het lichaam. Houd er rekening mee, dat de pijn zich niet altijd op de locatie bevindt waar ook daadwerkelijk de klacht vandaan komt. Soms hebben we namelijk te maken met uitstralende pijn.

Locatie van de pijn op alfabetische volgorde:

Klachten over het hele lichaam

Wanneer de klachten door het hele lichaam verspreid zitten, komt dit meestal door een ziekte of aandoening. Tevens kunnen psychische klachten uiteindelijk leiden tot lichamelijke klachten.

De volgende aandoeningen kunnen wij in onze praktijk behandelen:

  • Claudicatio Intermittens. Tekort aan zuurstof in de benen waarbij krampende pijn ontstaat wordt Claudicatio Intermittens genoemd. Lees meer over Claudicatio Intermittens.
  • COPD. Bij COPD-klachten is er een obstructie in de luchtwegen en/of longen. Lees meer over COPD.
  • Oedeem. Oedeem is de ophoping van vocht en eiwitten in een deel van het lichaam. Lees meer over oedeem.
  • Reuma. Onder reumaklachten vallen diverse aandoeningen: reumatoide artritis, poly-artrose, de ziekte van Bechterew en fibromyalgie. Lees meer over reuma.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

  • DD dash MM dash JJJJ

Tessa van Beek

COPD
Fysio Fitness
Fysiotherapie
KISS therapie
Manuele therapie
McKenzie therapie

t.vanbeek@centrumevers.nl

“Groot hart voor de patiënten.”

Testimonial

Anoniem (80) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ben nu diverse keren bij Theodora geweest. Ze heeft me, na mijn heupoperatie 10-04-2015 weer snel in m'n normale ritme weten terug te brengen. Dank daarvoor!”

Chat openen