Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Fitness

Werken aan je gezondheid binnen Centrum Evers!

Fitness

Bij Centrum Evers bestaat de mogelijkheid om te werken aan je gezondheid, op een passende manier voor jou.

FysioFitness:
Bij Centrum Evers bestaat de mogelijkheid omin een groep een individueel beweegprogramma te volgen, genaamd Fysio Fitness. Fysio Fitness is bedoeld voor cliënten die oefentherapie hebben gevolgd en graag in hun vertrouwde omgeving willen blijven bewegen/trainen. Ben je niet bij ons onder behandeling, maar wil je wel graag onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen? Dit is gewoon mogelijk! Je krijgt dan eerst een individuele intake om te bepalen wat voor jou de meest geschikte oefeningen zijn. Je bepaalt zelf met welk doel je wilt trainen. De fysiotherapeut maakt een programma op maat.
Lees hier meer.

E-gym:
Voor veel mensen is een gezonde levensstijl een belangrijk doel. Je wilt graag gezonder, sterker, flexibeler en fitter worden of blijven. En daar hoort beweging bij. Wij bieden een veilige en prikkelarme trainingsomgeving speciaal ingericht voor mensen zoals jij! Een plek waar je op je eigen tempo en op een verantwoorde manier kunt werken aan je gezondheid en conditie. Waar rust en deskundige begeleiding voorop staan, zodat jij je volledig kunt richten op het bereiken van je doelen.  
Lees hier meer.

GLI:
De gecombineerde leefstijl interventie (GLI) richt zich op een gezonde leefstijl. Dit programma is bedoeld voor mensen met overgewicht of obesitas. Tijdens een tweejarig durend programma ligt de focus op gedragsverandering rondom gezonde voeding, een gezond eetpatroon en gezond bewegen.
Lees hier meer.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

  • DD dash MM dash JJJJ

Testimonial

Mw. G.J. Lagerweij (44) uit Barneveld

Fysiotherapie

“De behandeling bij Tessa van Beek heb ik als zéér prettig ervaren! Bij binnenkomst was er altijd een spontaan en hartelijk ontvangst! Voordat de daadwerkelijke behandeling begon, hadden we een kort maar krachtig gesprekje over de vorderingen. En tijdens het werkelijk losmaken van de spieren een wat informeler gesprek met praktische waardevolle adviezen waarmee je op je eigen tempo en naar eigen wens en inzicht aan de slag kon! Ik ben super tevreden over de behandeling: mijn lichaam is weer soepel en Tessa heeft mij op een ontspannen manier een spiegel voorgehouden omtrent een goede en gezonde balans in mijn leven tussen werk/verplichtingen en ontspanning.”