Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Fitness

Werken aan je gezondheid binnen Centrum Evers!

Fitness

Bij Centrum Evers bestaat de mogelijkheid om te werken aan je gezondheid, op een passende manier voor jou.

FysioFitness:
Bij Centrum Evers bestaat de mogelijkheid omin een groep een individueel beweegprogramma te volgen, genaamd Fysio Fitness. Fysio Fitness is bedoeld voor cliënten die oefentherapie hebben gevolgd en graag in hun vertrouwde omgeving willen blijven bewegen/trainen. Ben je niet bij ons onder behandeling, maar wil je wel graag onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen? Dit is gewoon mogelijk! Je krijgt dan eerst een individuele intake om te bepalen wat voor jou de meest geschikte oefeningen zijn. Je bepaalt zelf met welk doel je wilt trainen. De fysiotherapeut maakt een programma op maat.
Lees hier meer.

E-gym:
Voor veel mensen is een gezonde levensstijl een belangrijk doel. Je wilt graag gezonder, sterker, flexibeler en fitter worden of blijven. En daar hoort beweging bij. Wij bieden een veilige en prikkelarme trainingsomgeving speciaal ingericht voor mensen zoals jij! Een plek waar je op je eigen tempo en op een verantwoorde manier kunt werken aan je gezondheid en conditie. Waar rust en deskundige begeleiding voorop staan, zodat jij je volledig kunt richten op het bereiken van je doelen.  
Lees hier meer.

GLI:
De gecombineerde leefstijl interventie (GLI) richt zich op een gezonde leefstijl. Dit programma is bedoeld voor mensen met overgewicht of obesitas. Tijdens een tweejarig durend programma ligt de focus op gedragsverandering rondom gezonde voeding, een gezond eetpatroon en gezond bewegen.
Lees hier meer.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

  • DD dash MM dash JJJJ

Testimonial

Dhr. P. Koeman (74) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ik ben erg content met de behandelingen en begeleiding. Er is de nodige betrokkenheid en empathie, deskundigheid en zorgvuldigheid. Het geheel is motiverend en stimulerend! Ik wil uw centrum medewerkers graag aanbevelen.”