Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Fysio Fitness

Fysio Fitness biedt “Individueel bewegen in een groep”.

Wat is Fysio Fitness

Bij Centrum Evers bestaat de mogelijkheid om in een groep een individueel beweegprogramma te volgen, genaamd Fysio Fitness. Fysio Fitness is bedoeld voor cliënten die oefentherapie hebben gevolgd en graag in hun vertrouwde omgeving willen blijven bewegen/trainen. Ben je niet bij ons onder behandeling, maar wil je wel graag onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen? Dit is gewoon mogelijk! Je krijgt dan eerst een individuele intake om te bepalen wat voor jou de meest geschikte oefeningen zijn. Je bepaalt zelf met welk doel je wilt trainen. De fysiotherapeut maakt een programma op maat.

Wat mag je verwachten

Fysio Fitness is trainen in een groep maar met een individueel programma. Dit is anders dan in een sportschool. Wij bieden je het volgende:

 • Intake

  Een professioneel intakegesprek van 1 uur waarbij de klachten worden geïnventariseerd en het schema wordt gemaakt.

 • Trainingsprogramma

  Een voor jou persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door een fysiotherapeut.

 • Groep

  Bewegen/trainen in een kleine groep van 8 tot 10 personen.

 • Apparatuur

  Een modern ingerichte oefenzaal met gemakkelijk te bedienen apparatuur van Kinesis van Technogym.

 • Begeleiding

  Professionele begeleiding door een van onze fysiotherapeuten die altijd in de zaal aanwezig is. Deze geeft individuele tips en past zo nodig jouw oefenschema aan.

 • Betaling

  Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen. Je krijgt vrijstelling van betaling (in overleg) als je door een blessure tijdelijk niet kunt trainen.

 • Parkeren

  Fysiofitness kan beoefend worden op de volgende locaties: Nieuwe Markt en De Burgt. Er is een ruime gratis parkeergelegenheid direct voor het pand op De Burgt aanwezig. Voor de locatie op de Nieuwe Markt betaal je wel parkeerkosten.

Tarieven per 1 januari 2019

Voor de Fysio Fitness wordt een apart tarief gerekend. Dit valt dus niet onder jouw aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Wij hebben geprobeerd een gunstig tarief neer te zetten, met een aantrekkelijke korting voor wie twee keer per week wil trainen. Abonnementen worden afgesloten voor een periode van 3 maanden.

De onderstaande tarieven gelden voor de Fysio Fitness per maand

Abonnement voor 1 x per week€ 39.00
Abonnement voor 2 x per week€ 59.00

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Denise Heimgartner

Dry Needling
Fysio Fitness
Fysiotherapie

d.heimgartner@centrumevers.nl

“Denise wil altijd het beste in haarzelf naar boven halen.”

Martin Kelderman

Fietsmetingen
Fysio Fitness
Fysiotherapie
Medical taping

m.kelderman@centrumevers.nl

“Zorgzaam naar de patiënten en een zeer prettige collega.”

Testimonial

Dhr. Gert Uleman (51) uit Barneveld

Revalidatie

“Bij Centrum Evers weten ze hoe ze moeten omgaan met mensen die daar komen voor een revalidatie behandeling. Heb zelf ervaren dat je de juiste steun en begeleiding krijgt die je nodig hebt. Als je het even niet meer ziet zitten passen alle medewerkers zich daar bij aan en gaan later als het weer goed gaat, weer langzaam opbouwend door. Kortom alle lof voor alle medewerkers die geholpen hebben bij mijn revalidatie.”