Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Do-It

Sportclub Do-It wil de sport en de sportbeleving binnen de gehele gemeenschap verbeteren.

Sportschool Do-It

Meer Barnevelders actief in sport! Dat is wat ons beweegt en waar wij naar streven. Sportclub & Squashclub Do-It wil de sport en de sportbeleving binnen de gehele gemeenschap verbeteren. Daar hebben we allemaal profijt van. Op persoonlijk, sociaal, maatschappelijk en zelfs economisch vlak. Nu en in de toekomst.

Daarnaast streeft Do-it ernaar een sportclub te zijn die je op een professionele wijze op weg helpt naar een gezonder en sportiever leven. En dat in een gezellige en sociale omgeving, waarbij persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit speerpunten zijn. Do-It streeft naar een klantgedreven organisatie waarin jouw behoeften, wensen en mening richting geven aan onze acties.

Er werken meerdere therapeuten van Centrum Evers op locatie Do-It. Zij staat borg voor een nauwe samenwerking tussen de sportschool en Centrum Evers. Do-It biedt extra trainingsfaciliteiten voor onze sportfysiotherapeuten. Onze sportfysiotherapeuten helpen binnen Do-It blessureleed te voorkomen of te verhelpen.

Do-it logo

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

David Hemstede

Dry Needling
Fysiotherapie
Sportfysiotherapie

d.hemstede@centrumevers.nl

“Zijn doorzettingsvermogen en drive om te presteren op een positieve manier.”

Hugo van de Beek

Fysiotherapie
Medical taping
Sportfysiotherapie

h.vandebeek@centrumevers.nl

“Klasbak voor sportproblemen.”

Testimonial

Mw. I. Koning (70) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Vanaf 2013 t/m 2018 ben ik onder behandeling geweest bij Centrum Evers. Eerst voor mijn voet, daarna heup, pols en schouder. Ik werd behandeld door verschillende therapeuten. Door iedereen werd ik, voor welke klacht dan ook, serieus genomen. Er werd geluisterd naar mijn ideeën. Er werd veel uitleg gegeven waarom of waarvoor iets werd gedaan. Eigenlijk waren de sessies altijd gezellig, ondanks de pijn die ik soms had.”