Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Samenwerking

Samen sta je sterker

Belang van samenwerking

Onze praktijk heeft op verschillende gebieden samenwerking met bedrijven, sportverenigingen en kenniscentra, omdat wij het als fysiotherapiepraktijk niet in ons eentje kunnen. Samen sta je sterker. Tevens zitten wij op twee locaties in een gezondheidscentrum, zodat we de lijntjes kort kunnen houden met andere medisch specialisten.

Samenwerkingsverbanden

Onderstaand zie je een overzicht van onze samenwerkingsverbanden. Heb jij ook interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact op via info@centrumevers.nl. Een overzicht van onze samenwerkingsverbanden:

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Karin Evers – van Geffen

Deep Oscillation
Fysiotherapie
KISS therapie
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Re-Attach

k.evers@centrumevers.nl

“Super vriendelijk en enthousiast naar iedereen.”

Jan Evers

Fysiotherapie
Manuele therapie
McKenzie therapie

j.evers@centrumevers.nl

“Hij is een vakman op elk gebied.”

Testimonial

Mw. Saskia Vogelzang (37) uit Barneveld

Revalidatie

“Mijn tijd bij de revalidatie vond ik super intensief, maar ik vond het ook een super goede tijd. Ik heb het mijzelf van tevoren niet goed kunnen voorstellen. Dat er in zo'n korte tijd, zoveel kan gebeuren. Het voelt alsof er met een heel team aan alle kanten aan je gesleuteld wordt. Alles wat je je maar kan bedenken wordt "losgedraaid". Na een poosje staat alles daardoor op zijn kop. Je moet overal over nadenken. Over alles wat je doet. Dat maakt het traject zo intensief. Ook op lichamelijk gebied worden er nieuwe dingen van je gevraagd. Gelukkig wordt dit alles goed begeleid door een team van fijne mensen die goed met elkaar samenwerken.Ik heb heel veel geleerd in deze drie maanden. Van tevoren vond ik het best spannend, maar ik ben toch heel blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb nieuwe handvatten gekregen om mee verder te kunnen. Ook op lichamelijk gebied heb ik een goed begin gemaakt. Het voelt heel goed om dingen te kunnen, die ik drie maanden geleden nog niet kon. De positieve benadering van het team vond ik erg fijn. In drie maanden kan je niet van nul de top bereiken, dus wil ik nog een poosje door blijven sporten. Ook thuis wil ik verder aan de slag blijven gaan met de dingen die ik heb geleerd. Kortom: ik ben er nog niet, maar ik kan nu wel weer verder!”