Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Samenwerking

Samen sta je sterker

Belang van samenwerking

Onze praktijk heeft op verschillende gebieden samenwerking met bedrijven, sportverenigingen en kenniscentra, omdat wij het als fysiotherapiepraktijk niet in ons eentje kunnen. Samen sta je sterker. Tevens zitten wij op twee locaties in een gezondheidscentrum, zodat we de lijntjes kort kunnen houden met andere medisch specialisten.

Samenwerkingsverbanden

Onderstaand zie je een overzicht van onze samenwerkingsverbanden. Heb jij ook interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact op via info@centrumevers.nl. Een overzicht van onze samenwerkingsverbanden:

 • Annatommie

  Annatommie is een hecht team van ervaren orthopedisch chirurgen, radiologen en fysiotherapeuten. Lees meer over Annatommie.

 • Bedrijven

  Bedrijven bieden wij verschillende, op maat gemaakte diensten. Lees meer over de samenwerking met bedrijven.

 • Do-It

  Sportclub Do-It wil de sport en de sportbeleving binnen de gehele gemeenschap verbeteren. Lees meer over Do-It.  

 • Huisartsen Eemland Zorg

  Huisartsen Eemland zorg wil antwoord geven op de toenemende vraag naar zorg op het gebied van diabetes en COPD. Lees meer over Huisartsen Eemland Zorg.

 • OWZ de Burgt

  Overkoepelende wijk gerichte zorg. Een netwerk dat samen bouwt, daadkrachtig en sterk is, waarin afspraken worden nagekomen wat leidt tot meer tevreden patiënten. En meer werkplezier voor ons allen. Wij streven naar een vitaal Barneveld. Lees meer over OWZ de Burgt

 • Sportverenigingen

  Er zijn verschillende sportverenigingen die begeleid worden door onze fysiotherapeuten. Dit zijn zowel verenigingen op amateurniveau als verenigingen die op topniveau sporten. Lees meer over de samenwerking met sportverenigingen. 

 • LIJV

  LIJV traint en coacht werknemers om gezond(er) te werken, prestaties te duurzaam te verbeteren, verzuim te voorkomen óf om snel weer aan de slag te gaan. Lees meer over LIJV.

 • OPherstel

  OPherstel zorgt voor meer grip op herstel. Een paramedisch team staat klaar om bij werkverzuim direct te werken aan het herstel van je medewerkers. Lees meer over OPherstel.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

 • DD dash MM dash JJJJ

Karin Evers – van Geffen

Deep Oscillation
Fysiotherapie
KISS therapie
Manuele therapie
McKenzie therapie
Oedeemtherapie
Re-Attach

k.evers@centrumevers.nl

“Super vriendelijk en enthousiast naar iedereen.”

Jan Evers

Fysiotherapie
Manuele therapie
McKenzie therapie

j.evers@centrumevers.nl

“Hij is een vakman op elk gebied.”

Testimonial

Dhr. G. Weijland (26) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Professionele, persoonlijke en goede behandeling, met als resultaat een snel herstel. Het eindresultaat is naar 100% tevredenheid.”