Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Pijn in de voet

De voet is een complex een veel belast lichaamsonderdeel waardoor iedereen wel eens voetpijn heeft.

De oorzaak van pijn in de voet

Model voet en enkel met ligamentenDe voet is een complex en een veel belast lichaamsonderdeel waar bijna iedereen weleens last van heeft. Pijn in de voet kan te maken hebben met ouderdom, stand, belasting, beroep of sport. Vrouwen hebben eerder voetpijn door het dragen van nauwe schoenen en hoge hakken.

Anatomie

De voet bestaat uit de voorvoet met de tenen en de vijf middenvoetsbeentjes, de middenvoet en de achtervoet met voetwortelbeenderen.

Aandoeningen

Er zijn verschillende aandoeningen waardoor pijn in de voet kan ontstaan. Elke aandoening heeft zijn eigen specifieke oorzaak en ook zijn eigen klachtenbeeld. Door de plek waar de pijn in de voet zich manifesteert en het soort pijn, kan vaak al onderscheid worden gemaakt in wat de oorzaak van jouw voetpijn is.

De meest voorkomende oorzaken zijn:

Behandeling en herstel

Pijn in de voet geeft vaak veel problemen bij het lopen. Bij ons vind je meerdere technieken om dit te behandelen. Wij hebben de volgende specialisten in huis:

– Dry needling – Loopanalyse
– Fysiotherapie – Manuele therapie

 

Afhankelijk van jouw klachten kan de ene therapie beter aanslaan dan de andere therapie. Jouw fysiotherapeut zal inschatten waar jij het best mee geholpen bent.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

  • DD dash MM dash JJJJ

Bianca de Heus

Claudicatio Intermittens
Fysiotherapie
Geriatrie

b.deheus@centrumevers.nl

“Wat een doorzettingsvermogen.”

David Hemstede

Dry Needling
Fysiotherapie
Sportfysiotherapie

d.hemstede@centrumevers.nl

“Zijn doorzettingsvermogen en drive om te presteren op een positieve manier.”

Testimonial

Dhr. A. de Koning (54) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Centrum Evers is de meest professionele en complete fysiotherapiepraktijk die ik ken. Prettige en persoonlijke benadering en vooral positieve resultaten na de behandeling. Ik ben al klant vanaf de eerste oprichting van de praktijk en heb het zien groeien van een eenmansbedrijfje tot het huidige grote bedrijf, waarbij de kwaliteit altijd zeer hoog is gebleven. Jan, bedankt voor al die jaren goede zorg en de jaren die nog zullen volgen!”