Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Sportverenigingen

Wij begeleiden verschillende sportverenigingen om blessures te voorkomen.

Samenwerking met sportverenigingen

Er zijn verschillende sportverenigingen die begeleid worden door onze fysiotherapeuten. Dit zijn zowel verenigingen op amateurniveau als verenigingen die op topniveau sporten. Wij maken per sportvereniging afspraken die aansluiten op de behoefte. Hierdoor proberen we blessures te voorkomen of in een vroeg stadium te ontdekken. Door ons gezicht regelmatig te laten zien bij de sporters, wordt de drempel om naar de fysiotherapeut te stappen verlaagd. Heeft jouw vereniging ook interesse in blessurepreventie op de club, neem dan contact op met info@centrumevers.nl voor een oriënterend gesprek.

Sponsoring

Ons bedrijf doet aan sponsoring bij verschillende sportclubs en verenigingen. Het gaat hier merendeel om teams op amateurniveau. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen een kans krijgt om te sporten, niet alleen de meest talentvolle spelers. Maar wij zijn ook onder andere te vinden bij wielrennen, (zaal)voetbal, volleybal, jeu de boules en bowling. Wij geloven dat al deze teams met al hun enthousiasme de sport een warm hart toedragen.

Bedrijven

Centrum Evers heeft een samenwerking met onder andere de volgende sportverenigingen:

 • Balletschool Désirée Nillesen

  Balletschool Désirée Nillesen is een eigentijdse, bruisende balletschool voor Barneveld en omgeving waar leerlingen van diverse leeftijden wekelijks de veelzijdigheid van klassiek, modern en jazzballet beleven in lessen vol uitdaging, plezier, passie en creativiteit. Lees meer over balletschool Désirée Nillesen.

 • BC Barneveld

  De Badmintonclub Barneveld verzorgt badmintontrainingen en -competities voor jong en oud. Lees meer over BC Barneveld.

 • DWK

  De WaterKip (DWK) uit Barneveld is opgericht in 1934 en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de bekendste zwem- en waterpoloverenigingen van Nederland. Lees meer over DWK.

 • ODIK

  ODIK (Ons Doel Is Korfbal) is een betrokken sportvereniging met passie voor korfbal. Lees meer over ODIK.

 • Tower Jumpers

  Tower Jumpers is een gezellige, sociale basketbalclub waar sportiviteit op nummer 1 komt. Lees meer over Tower Jumpers.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Daniel de Vries

Dry Needling
Fysiotherapie
Medical taping
Sportfysiotherapie i.o.

d.devries@centrumevers.nl

“Behulpzaam naar collega’s en patiënten.”

Jetske Vermeulen

Claudicatio Intermittens
Dry Needling
Fysio Fitness
Fysiotherapie
Kinderfysiotherapie i.o.
Krullaards Perfect Reset

j.vermeulen@centrumevers.nl

“Teamspeler, jeugdige interesse en enthousiasme.”

Testimonial

Dhr. Dick van de Burgt (55) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ik ben vanaf vrijdag 21 september tot en met woensdag 14 november 2018 behandeld door Jetske i.v.m. a-specifieke rugklachten. Jetske heeft op een vriendelijke en duidelijke wijze de diagnose vastgesteld en het behandelplan toegelicht. De behandelingen bestonden uit het vaststellen van het beloop van de klachten en vervolgens het behandelen. Zij vraagt goed door naar de aard van de klachten en geeft dan ook duidelijk aan wat zij zal doen. Zij moedigt het doen van oefeningen en bewegen aan. Zij vraagt hier ook na en complimenteert mij er mee als ik aangeef wat ik gedaan heb. Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik door haar behandeld ben; ondanks dat ik wel een aantal dagen een beurs gevoel van haar behandelingen heb gehad. Ik vind dat ik op een zeer vriendelijke wijze goed behandeld ben.”