Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Sportverenigingen

Wij begeleiden verschillende sportverenigingen om blessures te voorkomen.

Samenwerking met sportverenigingen

Er zijn verschillende sportverenigingen die begeleid worden door onze fysiotherapeuten. Dit zijn zowel verenigingen op amateurniveau als verenigingen die op topniveau sporten. Wij maken per sportvereniging afspraken die aansluiten op de behoefte. Hierdoor proberen we blessures te voorkomen of in een vroeg stadium te ontdekken. Door ons gezicht regelmatig te laten zien bij de sporters, wordt de drempel om naar de fysiotherapeut te stappen verlaagd. Heeft jouw vereniging ook interesse in blessurepreventie op de club, neem dan contact op met info@centrumevers.nl voor een oriënterend gesprek.

Sponsoring

Ons bedrijf doet aan sponsoring bij verschillende sportclubs en verenigingen. Het gaat hier merendeel om teams op amateurniveau. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen een kans krijgt om te sporten, niet alleen de meest talentvolle spelers. Maar wij zijn ook onder andere te vinden bij wielrennen, (zaal)voetbal, volleybal, jeu de boules en bowling. Wij geloven dat al deze teams met al hun enthousiasme de sport een warm hart toedragen.

Bedrijven

Centrum Evers heeft een samenwerking met onder andere de volgende sportverenigingen:

 • Balletschool Désirée Nillesen

  Balletschool Désirée Nillesen is een eigentijdse, bruisende balletschool voor Barneveld en omgeving waar leerlingen van diverse leeftijden wekelijks de veelzijdigheid van klassiek, modern en jazzballet beleven in lessen vol uitdaging, plezier, passie en creativiteit. Lees meer over balletschool Désirée Nillesen.

 • BC Barneveld

  De Badmintonclub Barneveld verzorgt badmintontrainingen en -competities voor jong en oud. Lees meer over BC Barneveld.

 • DWK

  De WaterKip (DWK) uit Barneveld is opgericht in 1934 en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de bekendste zwem- en waterpoloverenigingen van Nederland. Lees meer over DWK.

 • ODIK

  ODIK (Ons Doel Is Korfbal) is een betrokken sportvereniging met passie voor korfbal. Lees meer over ODIK.

 • Tower Jumpers

  Tower Jumpers is een gezellige, sociale basketbalclub waar sportiviteit op nummer 1 komt. Lees meer over Tower Jumpers.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

 • DD dash MM dash JJJJ

Testimonial

Mw. Sharmila Veerman (32) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ik ben hier binnen gekomen met veel pijn in de rug en nek. Dit is zeer goed behandeld door Tessa. Ook de mee gekregen oefeningen zijn goed uit te voeren. Heb er veel baat bij. Nu pijnvrij en prettig dat ik weet dat ik terug kan komen wanneer de pijn weer toeneemt. De fysiotherapeut was altijd erg vriendelijk, maar wel professioneel streng als het ging om mijn houding qua zitten, staan en bewegen.”