Voor iedere klacht een juiste behandeling!

E-gym

Prikkelarme trainingsomgeving 

Bij Centrum Evers bieden wij een veilige en prikkelarme trainingsomgeving speciaal ingericht voor mensen zoals jij! Hier kun je op jouw eigen tempo en op verantwoorde wijze werken aan jouw gezondheid en conditie. Rust en deskundige begeleiding staan voorop, zodat jij je volledig kunt richten op het bereiken van jouw doelen. 

Speciale aandacht voor jou 

Wil je in een rustige en veilige omgeving met deskundige begeleiding trainen op jouw eigen niveau? Wij hebben speciale aandacht voor jou, bijvoorbeeld als je (tijdelijk) minder belastbaar bent, post-covid herstellende bent, of te maken hebt met chronische pijn of vermoeidheid. Wij begeleiden ook mensen voor wie het extra belangrijk is om te bewegen, bijvoorbeeld mensen vanaf 50+ of met een chronische aandoening. Het vinden van een passende trainingsomgeving kan dan een uitdaging zijn. Daar bieden wij een oplossing voor!

Geef je gezondheid een boost met Centrum Evers! 

In onze moderne samenleving zitten Nederlanders te veel en bewegen ze te weinig, wat ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Dit leidt tot een verhoogd risico op chronische ziekten zoals diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. 

Het menselijk lichaam is van nature gemaakt voor meer activiteit dan we tegenwoordig hebben. Daarom is beweging zo belangrijk. Volwassenen zouden voor een gezond hart en longen minimaal 2,5 uur per week matige of zware inspanning moeten hebben, verdeeld over verschillende dagen. Wandelen en fietsen zijn matige inspanningen en hardlopen, voetballen of fitnessen zijn zware inspanningen. Ook spier- en botversterkende activiteiten (krachttraining) zijn essentieel, vooral voor mensen boven de 50 jaar. 

Veel Nederlanders sporten en fietsen regelmatig, maar onderzoek toont aan dat dit niet voldoende is om de schadelijke effecten van langdurig zitten te compenseren. 

E-gym fitness 

Wij maken gebruik van E-gym fitness. E-gym is een circuit van acht slimme krachttoestellen die een veilige training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. In slechts 35 minuten voltooi je een complete workout. Tijdens een intake legt onze leefstijlcoach uit hoe het werkt en stelt hij alle toestellen voor jou in op de juiste positie en zithoogte. Je ontvangt zelfs een persoonlijk polsbandje, zodat bij een volgende training elk toestel juist staat ingesteld.

Begeleiding

Wanneer je kiest voor onze E-gym kies je voor deskundige begeleiding. Wij zijn voor jou aanwezig tijdens de trainingen. Ons team bestaat uit een leefstijlstijlcoach met sportmedische kennis, fysiotherapeuten (i.o.) en oefentherapeuten. Doordat onze leefstijlcoaches nauw samenwerken met onze andere specialisten binnen Centrum Evers zorgen wij voor een optimale en veilige trainingsomgeving, ofwel zeer korte lijnen.  

Praktische informatie en aanmelding: 

Locatie: Centrum Evers aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 61c
Openingstijden: op werkdagen van 08.15u – 16:30u, maandag- tot en met donderdagavond van 19:00u – 20:30u. Op zaterdagochtend is de E-gym geopend van 08:00u – 12:00u (behalve bij uitzonderingen zoals groepsbehandelingen door fysiotherapeuten).
Reservering: Gebruik onze app om je E-gymtraining te reserveren en de beschikbaarheid te zien.

Wij adviseren je graag over een passend lidmaatschap tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Werken aan je gezondheid en vitaliteit in de deskundige omgeving van Centrum Evers is al mogelijk vanaf € 39,90 per vier weken. 

Vragen en aanmelden 

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem gerust contact met ons op via 0342-422 997 of stuur een e-mail naar info@centrumevers.nl. Voor aanmelding vermeld dan graag je naam, telefoonnummer en verzoek tot intake voor E-gym. Wij nemen dan contact met je op voor het inplannen van een intake moment. 

Graag tot ziens bij Centrum Evers!