Voor iedere klacht een juiste behandeling!

E-gym

E-gym bij Centrum Evers!
Stel je voor dat je binnenkort een mijlpaal in je leven bereikt. Een tijd van reflectie waarin je nadenkt over wat je tot nu toe hebt bereikt en wat je nog wilt bereiken. Voor veel mensen is een gezonde levensstijl een belangrijk doel. Je wilt graag gezonder, sterker, flexibeler en fitter worden of blijven. En daar hoort beweging bij.

Kwetsbare groepMaar wat als je behoort tot een meer kwetsbare groep, zoals ouderen, post-COVID, laag belastbaar, chronische pijn of chronisch vermoeid? Het vinden van een passende trainingsomgeving kan dan een uitdaging zijn. Hiervoor bieden wij een oplossing!Prikkelarme trainingsomgevingWij bieden een veilige en prikkelarme trainingsomgeving speciaal ingericht voor mensen zoals jij! Een plek waar je op je eigen tempo en op een verantwoorde manier kunt werken aan je gezondheid en conditie. Waar rust en deskundige begeleiding voorop staan, zodat jij je volledig kunt richten op het bereiken van je doelen.  

E-gym fitness
We maken gebruik van e-gym fitness. Door de prettige samenwerking met sportclub Do-It kwam dit tot stand. E-gym is een circuit van acht slimme krachttoestellen die met elkaar een veilige training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Binnen 30 minuten voltooi je een complete workout. De e-gymcoach (leefstijlcoach) legt tijdens het intakemoment uit hoe het werkt en stelt alle toestellen voor je in op de juiste positie en zithoogte. Ook ontvang je een persoonlijk polsbandje, zodat bij een volgende training elk toestel juist staat ingesteld.

 
Praktische informatie en aanbieding
Locatie: Centrum Evers aan de Van Zuylen van Nieveltlaan 61c

Openingstijden: op werkdagen van 08.15u – 16:30u, maandag tot en met donderdagavond van 19:00u – 20:30. Op de zaterdagochtend is de E-gym geopend van 08:30u – 10:00u. Op enkele uitzonderingen na als een fysiotherapeut voor een groep cliënten de zaal in gebruik heeft. Er is een app beschikbaar voor het reserveren van de e-gymtraining. Daarop is de beschikbaarheid te zien.

 

Vragen en aanmeldenVragen? Neem gerust contact met ons op via 0342-422 997 of stuur een e-mail naar info@centrumevers.nl.

Enthousiast geworden en aanmelden? Stuur een e-mail naar info@centrumevers.nl met vermelding van je naam, telefoonnummer en intake e-gym. We nemen contact met je op voor het inplannen van het intake moment.

Graag tot ziens!