Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Vacature bekkenfysiotherapeut

Ben jij onze nieuwe bekkenfysiotherapeut? 

Werken bij Centrum Evers | Barneveld 

De groei van bekkenfysiotherapeut naar de beste therapeut, of je nu 0 ervaring hebt of al 20 jaar. Wij willen je daarbij helpen. En daarom wil jij werken bij Centrum Evers. Dat werken bij ons ook nog eens superleuk is, is natuurlijk mooi meegenomen.  

Zo doen wij het:  

-Wij werken met een glimlach, niet alleen omdat we zo lollig zijn, maar omdat we echt plezier hebben in wat we doen. Alleen heel soms vergaat het lachen ons ook een beetje, zoals met alles rondom Covid.  

-Wij gaan niet voor een beetje, wij gaan voor alles wat erin zit. Dat doen we in de zorg richting onze cliënten, maar ook in de begeleiding van onze nieuwe collega’s. Vinden wij heel logisch.  

-Het gaat ons om jouw doelstellingen, wat wil jij leren? Dan gaan we jou daarbij ondersteunen.  

-Wil je nou eens snuffelen bij andere expertises, gelijk heb je. Wij hebben te veel specialisme om hier even te benoemen, maar kijk bijvoorbeeld eens mee bij geriatrie, ergotherapie, echografie of groepsbehandelingen voor diverse doelgroepen.  

-Wij verlonen en belonen goed. Los van een prima salaris, waarderen we onze collega’s op vele manieren. Gezellige avonden, ludieke cadeaus en uitjes en om nog maar te zwijgen over onze teamweekenden naar bijvoorbeeld Lapland en Marrakesh! 


Dit is waar we voor staan:
 

-Wij zijn gek op ons vak, willen blijven leren en gaan voor kwaliteit. Daarom staan we ook open voor feedback.  

-Het bundelen van krachten is waar wij voor staan. Samen sta je sterker! Dat kan natuurlijk ook met zo veel verschillende specialisme binnen ons team. 

-Bij ons op het werk voelt het ook wel aan als thuiskomen. Zo’n warm gevoel, ken je dat? Bij ons doet iedereen ertoe. Je mag er gewoon zijn.   

 

Dit is waarom jij past: 

-Je bent al (bijna) klaar met je studie bekkenfysiotherapie, we weten dus al één ding: jij bent een doorzetter. En daar houden wij van. Ben jij daarnaast ook nog in staat jezelf een spiegel voor te houden? 

-Nog niet begonnen aan de studie bekkenfysiotherapie, maar wil jij die uitdaging wel aan gaan? Dat vinden wij heel gaaf. Als jij deze stap durft te nemen, begeleiden wij jou daar graag actief bij binnen ons team. 

-Bij een probleem aan het bekken of de bekkenbodem hoort een deskundige oplossing. Heel simpel. Jouw enthousiasme om daarmee aan de slag te gaan, werkt aanstekelijk.  

-Jij bent gewoon leuk met mensen, daarom komen ze graag bij jou. Zoals jij mensen ontvangt, met zo’n grote glimlach, een kopje koffie, iedereen voelt zich dan toch welkom?    

 

En oh ja, je draagt een bedrijfsshirt van ons. Hoef je nooit lang na te denken over je outfit 😉 

Mail ons op tc@centrumevers.nl