Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Hydrotherapie

Hydrotherapie is oefentherapie in een zwembad met extra verwarmd water.

Wat is hydrotherapie

In het doelgroepenbad van de Veluwehal geven we therapie onder leiding van een van onze fysiotherapeuten in extra verwarmd water. Dit water is 31 graden Celsius. Tweemaal per week heb je de mogelijkheid deze hydrotherapie te volgen. Op de dinsdagen van 9.15-10.00 uur en op de vrijdagen van 11.45-12.30 uur. Je hoeft niet te kunnen zwemmen, de diepte van het zwembad varieert van 1.20-1.40 m.

Het grote voordeel van hydrotherapie is de opwaartse druk van het water. Er komt hierdoor minder druk op jouw gewrichten als ze zich onder water bevinden. Hydrotherapie is speciaal voor mensen die door hun klachtenpatroon moeite hebben met oefenen op het droge. Denk hierbij aan klachten van spieren/gewrichten (zoals reuma), neurologische aandoeningen zoals Parkinson en MS. Ook kan hydrotherapie geschikt zijn voor mensen met chronische pijn of die een operatie hebben ondergaan.

Tarieven per 1 januari 2020

Voor de hydrotherapie wordt een apart tarief gerekend. Dit valt dus niet onder jouw aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Wij hebben geprobeerd een gunstig tarief neer te zetten, met een aantrekkelijke korting voor wie twee keer per week wil trainen. Abonnementen worden afgesloten voor een periode van 3 maanden.

De onderstaande tarieven gelden voor de hydrotherapie per maand

Abonnement voor 1 x per week€ 39.00
Abonnement voor 2 x per week€ 59.00

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Karin Evers – van Geffen

Deep Oscillation
Fysiotherapie
KISS therapie
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Re-Attach

k.evers@centrumevers.nl

“Super vriendelijk en enthousiast naar iedereen.”

Theodora Bouwman

Deep Oscillation
Fysiotherapie
Hydrotherapie
Oedeemtherapie
Reuma

t.bouwman@centrumevers.nl

“Een rustige maar zeker een gedreven persoonlijkheid in haar vak.”

Testimonial

Dhr. G. van de Beek (62) uit Voorthuizen

Krullaards

“Er is bijna niets zo vervelend, als bij een specialist vandaan te komen, met de mededeling "Je moet er maar mee leren leven". Met klachten als krachtverlies, kramp en een ijskoude voet, ga je dan toch op zoek naar mogelijkheden, om deze klachten te verminderen. Zo ben ik via via terecht gekomen bij een podoposturaal therapeute. Zij heeft mij met speciaal aangemeten zooltjes, het leven al een stuk aangenamer gemaakt.  Vorig jaar hoorde ik verhalen over een "plaat" bij Jan Evers. Dit zou heel bijzonder zijn. Nadat ik hier en daar wat inlichtingen had ingewonnen, en in overleg met de podoposturaal therapeute, heb ik de stap gewaagd, om op de "plaat" te gaan staan. Het bleek de Krullaards Perfect Reset methode te zijn. Als je deze behandeling vergelijkt, met manuele therapie e.d., dan is dit wel een zeer mens vriendelijke behandel methode.  Tijdens de behandeling, had ik dan ook nog wel mijn bedenkingen, zo van kan dit wel wat opleveren? Dit, omdat ik zo ongeveer niets had gevoeld. Maar nog maar net van het apparaat af voelde ik mijn voet opwarmen, en kreeg ik een losser gevoel in mijn lijf. Nu na drie behandelingen en de in samenspraak aangepaste bestaande zooltjes, ben ik zover, dat ik i.p.v. bijna elke nacht wel een keer wakker te worden van de kramp, ik bijna elke nacht lekker door slaap. Dat mij voet veel beter warm blijft, en dat ik veel makkelijker beweeg. Ik geloof niet in sprookjes, maar het is bijna te mooi om waar te zijn.”