Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Over ons

De experts bij Centrum Evers voelen zich persoonlijk betrokken bij uw gezondheid, en werken met passie aan een optimaal resultaat.

De ontwikkeling van Centrum Evers

De manuele therapiepraktijk is in 1996 door Jan Evers gestart. In 1997 is de specifieke rugscholingsmethode erbij gekomen, gevolgd door de blessurewinkel in 2003. In 2004 kwam Karin Evers de praktijk versterken. En sinds 2005 zitten wij op de huidige locatie aan de Nieuwe Markt in Barneveld. De locatie Nieuwe Markt is gehuisvest in Medisch Centrum Asklepios waar nagenoeg alle medische disciplines zijn vertegenwoordigd. Daardoor kunnen wij optimaal samenwerken met bijvoorbeeld de huisarts, de diëtist of de kinderfysiotherapeut. Voor jou is dat gemakkelijk omdat je, na eventuele doorverwijzing, direct bij ons aan de balie een afspraak kunt maken. Sinds 2006 is het ook mogelijk om zonder verwijsbrief van de huisarts een afspraak te maken, we noemen dit DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie).

Onze praktijk groeit nog steeds. Begin 2008 hebben we eveneens intrek genomen in Sport & Squashclub Do-It te Barneveld. Deze samenwerking bevalt goed omdat wij als therapeut de geblesseerde sporter binnen Do-It optimaal kunnen begeleiden. Anderzijds kunnen de therapeuten van Centrum Evers gebruikmaken van de uitgebreide sportfaciliteiten die Do-It biedt. We kunnen naast de sportspecifieke begeleiding bij Do-It ook behandelingen uitvoeren in de behandelkamer. In 2011 hebben we de deuren van de locatie op De Burgt geopend. Deze praktijk is eveneens gehuisvest binnen een Medisch Centrum, namelijk Medisch Centrum de Burgt.

In 2015 hebben wij onze vierde vestiging op de Valkseweg bij dr. Abed mogen openen. Hierdoor kunnen we een nauwere samenwerking met dr. Abed aangaan, waarvan we de positieve werking in de andere gezondheidscentra met huisartsen al hebben ervaren.

In het voorjaar van 2016 is er een nieuwe locatie geopend voor Centrum Evers,  de Van Zuijlen van Nieveltlaan locatie. De opbouw van deze locatie is geïnspireerd op natuurlijke elementen. Door de combinatie met het Schaffelaarse bos proberen we de natuur naar binnen te halen. Deze combinatie zorgt voor een rustige en stabiele basis.

Tot onze vaste klanten rekenen wij zowel particulieren, bedrijven als sportverenigingen.

Missie

De experts bij Centrum Evers voelen zich persoonlijk betrokken bij jouw gezondheid, en werken met passie aan een optimaal resultaat.

Betrokkenheid staat voor: levensvisie, contact, sfeer en vooral het kennen van de persoon.
Passie staat voor: gedrevenheid met inzet van kennis en kunde.
Resultaat is: dat je jezelf snel weer beter voelt.

Visie

Centrum Evers handelt vanuit de kernwaarden: passie, innovatie en betrokkenheid. Niet de ziekte maar de zieke staat centraal.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

  • DD dash MM dash JJJJ

Karin Evers – van Geffen

Deep Oscillation
Fysiotherapie
KISS therapie
Manuele therapie
McKenzie therapie
Oedeemtherapie
Re-Attach

k.evers@centrumevers.nl

“Super vriendelijk en enthousiast naar iedereen.”

Jan Evers

Fysiotherapie
Manuele therapie
McKenzie therapie

j.evers@centrumevers.nl

“Hij is een vakman op elk gebied.”

Testimonial

Mw. Hennie van ’t Bosch- van der Hoef (64) uit Voorthuizen

Fysiotherapie

“Ik ben fantastisch geholpen. Heb een chronische slijmbeurs ontsteking en nog een plek boven op de schouder. Eerst door Daniel, toen maanden door Kelly behandeld. Met de arm gaat het zo goed dat ik nu gelukkig goed kan slapen. Ze zijn goed met de naalden. Ik heb er profijt van gehad in deze tijd. Nu kan ik tenminste weer een hoop doen zonder de pijn, dus zeker aan te bevelen. Deze therapie heeft veel geholpen.”