Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Kwaliteit en borging

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze medewerkers.

Kwaliteitsnorm

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze medewerkers, kwaliteit is een breed begrip. Wij leggen de interne lat behoorlijk hoog en met een aantal processen zorgen wij ervoor dat de kwaliteit wordt getoetst en ontwikkeld.

Processen ter waarborging van kwaliteit

– Interne scholing, toetsing vaardigheden/klinische testen en klinimetrie.
– Externe scholing voor het behalen van de accreditatiepunten.
– Controle op VOG (gemeentelijke Verklaring Omtrent Gedrag).
– Iedere fysiotherapeut krijgt begeleiding van een vakcoach.
– Jaarlijks verplicht reanimatie – AED.
– Er vinden cliëntinterviews plaats, daarbij gaan we met onze cliënten in gesprek en vragen hoe ze therapeut en praktijk hebben ervaren.
– Tweewekelijks worden de resultaten vanuit de CQ-index (vragenlijsten die door cliënten worden ingevuld op uitnodiging van de zorgverzekeraar) geanalyseerd. Betrokken medewerkers worden geïnformeerd over resultaat, en de tips van onze cliënten worden waar mogelijk toegepast in de praktijk.
– Tweewekelijks worden de resultaten op de Zorgkaart geanalyseerd. Betrokken medewerkers worden geïnformeerd over het resultaat, en de tips van onze cliënten worden waar mogelijk toegepast in de praktijk.
– Driemaal per jaar hebben alle medewerkers gesprekken met onze afdeling Personeel & Organisatie. Hierin komt ontwikkeling, voortgang en beoordeling aan bod.

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Freek Hebing

Fysiotherapie
Handtherapie
Medical taping

f.hebing@centrumevers.nl

“Zonder Freek had de praktijk niet gestaan waar we nu staan.”

Testimonial

Mw. van Hunen over dochter Isa (8 mnd) uit Wekerom

Fysiotherapie

“Bij Isa dacht ik met ongeveer 5 maanden, laat ik toch eens met haar naar de fysio gaan om is uit te horen of er toch iets vast zit. Ik kreeg deze tip van een collega. Isa spuugde heel veel. Na de eerste behandeling werd het nog erger, maar gelukkig na 2 á 3 behandelingen ging dat heel goed. Je wordt hier goed geholpen. Ze zijn super lief. Ik heb al meerdere familie en vrienden hier heen verwezen. Isa is heel goed opgeknapt en ik ben super tevreden hoe de behandeling zijn geweest. Jullie zijn echt een aanrader!”