Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Behandelingen

Voor iedere klacht een juiste behandeling.

De beste behandeling

“Wat is de beste behandeling bij mijn klacht?” is een veel gehoorde vraag. Wanneer je belt voor een eerste afspraak, krijg je meestal de administratie aan de telefoon. Zij zijn opgeleid om een eerste voorselectie te maken. Hierdoor kom je met jouw klacht snel bij een therapeut die hier verstand van heeft. Tijdens het eerste consult wordt vervolgens gekeken of je ook daadwerkelijk op de goede plek zit. Als er toch wordt gekozen om voor een andere behandelmethode te gaan, zal de therapeut dit duidelijk aan je uitleggen.

Behandeling

In onze praktijk vind je vele soorten behandelmethodes. De meest bekende hiervan is fysiotherapie. Enkel na de opleiding fysiotherapie hebben veel van onze therapeuten nog een vervolgopleiding gedaan. De verschillende specialisaties vind je ook onder het kopje fysiotherapie. Naast de fysiotherapie en specialisaties hebben wij ook nog een aantal andere behandelmethodes te bieden.

Een overzicht van behandelmethodes die wij bieden:

 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hieronder vallen de specialisaties dry needling, geriatrie, handtherapie, KISS-therapie, manuele therapie, McKenzie-therapie, oedeemtherapie en sportfysiotherapie. Lees meer over fysiotherapie en de specialisaties. 

 • Echodiagnostiek

  Echodiagnostiek wordt in onze praktijk onder andere toegepast bij het onderzoek naar aandoeningen van weke delen. Lees meer over echodiagnostiek.

 • Oefentherapie

  Een oefentherapeut maakt jou bewust van houding en gewoontes om alledaags bewegen.. Lees meer over oefentherapie.

 • Ergotherapie

  De ergotherapeut kan je met advies en training begeleiden om op een andere manier hetzelfde te blijven doen.. Lees meer over ergotherapie.

 • Fietsmeting

  Een blessure door wielrennen of mountainbiken kan worden verholpen door een fietsmeting. Lees meer over fietsmetingen.

 • Veluwse Blessurewinkel

  De Veluwse Blessurewinkel biedt je de mogelijkheid om zelfstandig jouw blessures de baas te worden. Lees meer over de Veluwse Blessurewinkel.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

 • DD dash MM dash JJJJ

Kim Warning

Fysiotherapie
KISS therapie
Manuele therapie
Medical taping

k.warning@centrumevers.nl

“Een doorzetter, die niet snel van d’r stuk gebracht is.”

Testimonial

Mw. Henriette (32) uit Barneveld

Revalidatie

“Ben blij dat ik er aan meegedaan heb. Heb best wel veel bereikt! Erg blij mee.”