Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Facturering

Onze facturering gaat via Infomedics

Betalen

Het versturen van de facturen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics. De ontvangen factuur betaal je aan Infomedics. Op de factuur staat het rekeningnummer vermeld. Voor vragen over jouw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij je naar www.infomedics.nl. Voor overige vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met de servicedesk van Infomedics.

De rekening op papier of online

Als je jouw rekening online wilt afhandelen, dan heeft onze praktijk jouw e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om je veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar de rekening klaarstaat. Als je inlogt op het Infomedics-portaal, vul je de SMS-code in die je van Infomedics ontvangt. Wil je de rekening liever op papier ontvangen, dan kun je dat op het portaal zo instellen. Voor meer informatie ga naar www.infomedics.nl.

Adreswijziging

Ben je verhuisd of is je telefoonnummer of e-mailadres gewijzigd. Geef dit dan alsjeblieft zo snel mogelijk aan ons door. Door verouderde gegevens kan het voorkomen dat de rekening naar jouw oude adres wordt gestuurd. Het doorgeven van wijzigingen kan via administratie@centrumevers.nl of 0342-422997.

Contactgegevens

Servicedesk debiteuren:
Telefoonnummer: 0900-4636633 (€0.20 per gesprek)
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 09.00-17.00 uur en vrijdag van 09.00-12.00 uur.

Kopie factuur opvragen:
Een kopie van jouw factuur kun je aanvragen via 0900-5050303 (€0.50 per gesprek)

Overige vragen:
Mocht je er niet uitkomen met Infomedics, dan kun je ook terecht bij de administratie van Centrum Evers.
Telefoon: 0342-422997
Email: administratie@centrumevers.nl

Tarieven per 1 januari 2020

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Fysiotherapie wordt vergoed uit de basisverzekering en/of de aanvullende verzekering (AV) indien de fysiotherapie medisch noodzakelijk is. De hoogte van de vergoeding verschilt per AV. De vergoeding hangt af van aandoening (chronisch of niet-chronisch) en leeftijd; ook speelt een rol of de therapeut staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 20 en 30 minuten. In verband met met de administratieve kosten voor het aanmaken en versturen van een factuur, liggen onze tarieven hoger dan de tarieven van uw zorgverzekeraar.

Bij een aantal chronische aandoeningen wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering. Op de chronische lijst ziet u om welke chronische aandoeningen het gaat. Bij vergoeding voor een niet-chronische aandoening speelt de leeftijd een rol.

Onder de 18 jaar worden maximaal 18 behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Daarnaast geldt een vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen. 

Fysiotherapie € 36.00
Manuele therapie € 46.00
Oedeem therapie € 47.00
Geriatrie € 47.00
Fysio- en oefentherapie aan huis € 47.50
Manuele therapie aan huis € 60.00
Geriatrie, oedeem en bekkentherapie aan huis € 57.00
Oefentherapie € 36.00
Echodiagnostiek (Tarief fysio + 29,50) € 65.50
Telefonische intake € 34.00
Intake en onderzoek na DTF € 51.00
Intake en onderzoek na verwijzing € 43.00
Bekken fysiotherapie € 47.00
Cure Tape (per rol) € 15.00
Oefenelastiek v.a. € 3.50

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Els van Veldhuizen

Administratie

e.vanveldhuizen@centrumevers.nl

“Een heerlijk mens om mee samen te werken.”

Mieke van den Brand

Administratie

m.vandenbrand@centrumevers.nl

“Betrouwbaar, luistert eerst en vormt daarna haar mening.”

Testimonial

Mw. Sharmila Veerman (32) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ik ben hier binnen gekomen met veel pijn in de rug en nek. Dit is zeer goed behandeld door Tessa. Ook de mee gekregen oefeningen zijn goed uit te voeren. Heb er veel baat bij. Nu pijnvrij en prettig dat ik weet dat ik terug kan komen wanneer de pijn weer toeneemt. De fysiotherapeut was altijd erg vriendelijk, maar wel professioneel streng als het ging om mijn houding qua zitten, staan en bewegen.”