Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Angela

Alweer ruim drie jaar werk ik met veel plezier in het team van de Front Office. Dagelijks helpen we onze cliënten graag aan de telefoon, via e-mail en aan de balie. Vooral na een drukke dag kan je hoofd best vol zitten. Ik vind het dan heerlijk om mijn hardloopschoenen aan te trekken en de natuur in te gaan.

Sinds een paar maanden krijg ik hardloop(techniek)training van collega en sportfysiotherapeut David. In een gezellige groep met andere enthousiastelingen trainen we op woensdagavond en werken we aan onze techniek en doen we een intervaltraining. Erg leuk en leerzaam! Afgelopen zaterdag deed ik met collega Emma mee aan de 5 km. Kippenren. Kon ik de adviezen van David mooi in de praktijk brengen, maar het was flink warm dat ik vooral dacht laat die eindstreep maar in zicht komen 😅!

Ook zin om aan je hardlooptechniek te werken? Informeer bij David naar de mogelijkheden. Vanaf maandag 13 mei a.s. start hij ook met een zomerhardloopcursus van 10 avonden (kosten € 150,00). Voor aanmelden/info stuur een berichtje naar davidhemstede@hotmail.com. Kom ook in beweging! Groet Angela