Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Testimonials

Mw. Ingrid Weijsenfeld

Revalidatie

“Mede dankzij jullie hulp heb ik weer een glashelder zicht op de toekomst.

Mw. Westeneng over zoon Tijs Westeneng (7) uit Scherpenzeel

Fysiotherapie

“Tijs had al meer dan een jaar lang hoofdpijn. Hij is op een hele fijne en lieve manier geholpen en heeft zelfs helemaal geen hoofdpijn meer. Dit hadden we niet verwacht!”

Mw. Cisca

Fysiotherapie

“Heel goed begeleid en heel erg goed aan horen van de klachten. Training goed gericht naar klacht. Ik ben heel erg tevreden.”

Mw. Gerda van de Beek uit Zwartebroek

Fysiotherapie

“Toen ik hier voor het eert kwam met mijn oedeem been vol met vocht, ben ik behandeld door Theodora. Dat was in het begin hard werken voor haar, maar het heeft goed geholpen. Nu na ruim 6 maanden ben ik ontslagen. Het was een fijne plek met gezellige mensen en een kopje koffie. Hartelijk bedankt voor alles.”

Mw. Willeke over haar dochter

Fysiotherapie

“Onze dochter huilde veel en had een voorkeurshouding. Na 2 behandelingen was ze een stuk rustiger en had ze al eigenlijk geen duidelijke voorkeurshouding meer. ook bewoog ze meer. Na 3 behandelingen was het al klaar en hebben we een vrolijk kind terug.”

Mw. Salam (25) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Het was een ontzettend goede behandeling. Van heel erg gespannen spieren naar relaxed, ontspannen en sterke spieren en het lichaam in conditie. Met Denise had ik een heel leuke ervaring met oefeningen en hoe moet ik mijn dagelijkse dingen doen (slapen, staan, sporten etc.). Heel erg bedankt voor je vriendelijkheid en behulpzaamheid.”

Dhr. Jan de Gries (66 jaar) uit Woldendorp

Krullaards

“Al vanaf jonge leeftijd pijn in de onderrug en in de loop der jaren ook bekken problemen. Op aanraden kwam ik bij de chiropractor terecht. Daar was ik zeker al 25 jaar onder behandeling, elke 4 weken ging ik er heen. De rug werd recht gezet en zo nodig ook het bekken. Dit alles maar van tijdelijke aard. De klachten kwamen telkens terug. Is er nu niemand die mij van die pijn af kan helpen ? Ben gaan googelen en kwam op de site van Krullaards Perfect Reset Therapie. Gebeld en vertelde mijn problemen, mij werd duidelijk uitgelegd wat de therapie beoogde. Mij werd gezegd waar ik mij moest melden en er bij de receptie een vragenformulier voor mij klaar lag, vervolgens plaats kon nemen in de wachtruimte. Fysiotherapeut Sabine Koetsier heeft mij keurig uitgelegd hoe en wanneer de Krullaards Perfect Reset Therapie werkt. Kreeg de eerste keer allerlei onderzoeken, bij mijn eigen fysiotherapeuten nooit gehad. Al snel bleek dat mijn bekken scheef stond en kwam ik in aanmerking voor de Krullaards Perfect Reset Therapie. De eerste behandeling duurde een uur, toen ik de deur uit ging voelde ik al minder pijn in de onderrug. Vervolgens nog twee keer geweest en Sabine controleerde opnieuw of bekken en wervels op hun plaats stonden. De derde keer deed Sabine, voor en na de behandeling, nog allerlei onderzoeken o.a. of de rugwervels goed los waren. Zoals het nu lijkt ben ik na 25 jaar van die ellendige rugpijn af en draag ik zooltjes om mijn bekken in balans te houden. Kan weer onbeperkt sporten en allerlei werkzaamheden oppakken. De reis naar Barneveld (418 km vv) had ik er graag voor over. De Krullaards Perfect Reset Therapie heeft mij in alle opzichten een ander mens gemaakt. Fysiotherapeut Sabine Koetsier heeft bij mij een hele goede indruk achtergelaten, kundig en prettig in omgang. Ik kan een ieder de Krullaards Perfect Reset Therapie van harte aanbevelen.”

Mw. Anoniem

Fysiotherapie

“Met dochter bij Tessa geweest in verband met krampjes en overstrekken. We zijn heel fijn geholpen en na 3 behandelingen hebben we een 'ander'meisje! Tessa, je doet het super goed met die kleintjes!”

Mw. Mariëlle Meuris (35) uit Ede

Krullaards

“Zeer verrassend! Nog nooit van deze behandeling gehoord, maar via google/youtube gevonden. Via allerlei instanties al geprobeerd van mijn rug- en heuppijn af te komen (echo/mri/bloedonderzoek/botscan). Nu bleek ik 0,8 cm scheefstand te hebben. Zeer vakkundige dames, eerst analyse. Uitleg en aanpak super! Ik ga jullie bij meerdere kennissen aanbevelen. Dikke duim.”

Mw. Gerlinda Schregardus over zoon Luuc (6 mnd) uit Harskamp

Fysiotherapie

“Super goed geholpen en snel. Ik mocht zelfs komen in de eetpauze omdat Luuc zo'n last van zijn nek had en na 2 behandelingen begon hij al om te rollen. Nog één keer geweest voor controle. Alles goed en nu lekker genieten van m'n mannetje.”

Mw. Soraya (26) uit Kootwijkerbroek

Fysiotherapie

“Ik ben ontzettend blij met de hulp van Alieck! Nooit gedacht dat ik zo snel weer kon hardlopen. Ze is professioneel, weet waar ze het over heeft, maar ook voor een lach en een grap is er tijd. Ze laat je goed op je gemak voelen en biedt juiste passende hulp. Bedankt!”

Mw. Riet van Roozelaar (68) uit Kootwijkerbroek

Fysiotherapie

“Goede begeleiding gehad van Alieck. Prettige sfeer en belangstellend voor alles. Thuis kan ik nu alles goed bijhouden met de tips, oefeningen die ik meegekregen heb. Bedankt voor de therapie.”