Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Testimonials

Mw. Ilse Schakel (21) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Word goed uitgelegd hoe de oefeningen te doen. Ik ben dik tevreden. Behandelingen zijn uitstekend!”

Mw. Van Manen over zoontje (2 mnd) uit Barneveld

Fysiotherapie

“In behandeling bij Karin. Gaat super goed. Hij is een stuk rustiger, vrolijker en meer ontspannen. Huilt ook veel minder. We zijn erg tevreden over Karin. In het begin is de behandeling erg spannend (vooral voor de moeder) maar begeleiding is super. ”

Mw. J. Vonk (60)

Revalidatie

“Communicatie lijnen zijn snel en direct. Faciliteiten op locatie Van Zuijlen van Nieveltlaan kunnen beter. Wat ik mis zijn kleedkamers en douches.”

Dhr. Eduard (48) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Geruime tijd onder behandeling geweest bij Jetske. Levert goed werk. Is deskundig, spontaan en heeft een luisterend oor. Heeft een goede houding en weet ook te motiveren als klachten ( een dubbele tennisarm) wat langer aanhouden. Ben heel tevreden!”

Mw. De Jong-Leurs (69) uit Barneveld

Fysiotherapie

“De begeleiding heb ik goed ervaren. Ik zal de glimlach van Jetske missen. Mijn klachten zijn een heel stuk minder en ik voel mij daardoor beter.”

Mw. Liesbeth Boerman (37) uit Voorthuizen

Fysiotherapie

“Met twee van mijn dochters bij Karin onder behandeling (geweest). Met de jongste af en toe terug voor een 'check'. En wat helpt dat haar goed. Ze vindt het spannend maar zo relaxed als Karin hiermee om gaat! En gaat ze weer ontspannen mee naar huis! Blije dochter, blije ouders!”

Mw. Anke

Fysiotherapie

“Al lange tijd in behandeling bij Centrum Evers (meestal) bij Tessa van Beek. Praktijk is goed bereikbaar op alle manieren, met vriendelijke menen aan de balie of telefoon. Woorden die in mij opkomen bij de persoon die mij helpt/behandeld:

 • professioneel
 • Kundig
 • Integer
 • Luisterend oor
 • Inlevingsvermogen
 • Transparant
 • Humor
 • Kracht
 • Sociaal
 • Gezellige prater
 • Interesse in mensen en achtergronden
 • Staat open voor de ander
 • Samenwerken
 • Krachten aanboven
Ga zo door met jullie praktijk!”

Mw. M.E. Schouten – Baak (54) uit Lunteren

Fysiotherapie

“Enorm goede training/begeleiding met als resultaat dat ik van mijn pijn verlost ben en weer spierkracht heb gekregen om te compenseren. Dank Sabine/David voor jullie inzet!”

Mw. Anoniem (28) uit Barneveld

Revalidatie

“In juni 2015 kwam ik terecht bij Revalidatiecentrum Evers. Na mijn zwangerschap/bevalling, een jaar eerder, liep ik nog steeds rond met klachten in het gebied van mijn bekken, rug en been. Via verschillende wegen geprobeerd ervan af te komen, maar tot dat moment nog geen vooruitgang geboekt. De weg bij Evers is vergeleken met voorgaande middelen, er wel een die gelijk veel intensiever is. Zeker in het begin kost het een hoop tijd en energie. Hier kun je je vooraf hiervan niet goed een voorstelling maken maar het helpt om er open in te gaan en het te laten gebeuren. In mijn geval was ik allang blij dat ik er wat aan kon proberen te doen, het scenario: mee moet leren leven, was ik nog niet aan toe. Dit probeerde ik om te zetten in motivatie. Desalniettemin gaat het je al snel niet vlug genoeg en vond ik dat met name op sport/fysio gebied het te lang duurde. De theorie waar ik met ergo/PMT/psycholoog mee aan te moest vond ik bijzaak. Dit was een grote denkfout! Achteraf bleek dan ook dat je ook op dat gebied echt open moet staan voor wat je kunt leren over jezelf. Is het niet voor het moment dan wel voor later. Ik denk dat het in mijn geval niet met mijn klachten te maken heeft gehad in directe zin, al kwam ik er wel achter dat ik er in indirecte zin mezelf ook niet hielp met hoe ik mijn week invulde. Dat is een waardevolle les bij chronische pijn! Nadat een tweede traject nodig bleek, ben ik in totaal een maand of acht bezig geweest. Na beide trajecten heb ik nog drie maanden de oefengroep bezocht, bij Marty. Ik vond het fijn om na een periode met veel begeleiding, op het gebied van sport, dit op deze manier vast te houden. Marty hield me op deze manier enigszins in de gaten en ondertussen kon ik verder gaan met opbouwen en uitbreiden van de oefeningen. Al met al is het het allemaal waard geweest. In mijn geval zijn de klachten een hoop verbeterd. Ik weet wat mijn zwakke plekken zijn en dat sporten noodzakelijk is om, zeker dat gebied, belastbaar te houden. Als de klachten de kop op steken weet ik ondertussen vaak wel wat de oorzaak moet zijn geweest. Dat brengt rust en zelfvertrouwen met zich mee waardoor de klachten niet altijd meer bepalend zijn voor je dagelijks leven, je kunt er als het ware (proberen) boven te staan. Het is een intensieve periode geweest, maar zeker waardevol. Mocht u/jij hier aan gaan beginnen zou ik willen zeggen, ga er open in! Zie het als een kans en haal op elk gebied eruit wat je eruit kunt halen.”

Mw. Arjanne Hummel (60) uit Barneveld

Revalidatie

Wat heb ik geboft met mijn bijna 6 maanden revalidatie bij Centrum Evers! Na lang ernstig ziek te zijn geweest, dacht ik aan alleen wat fysiotherapie genoeg te hebben, maar: als een spons zoog ik de expertise, rust, oprechte belangstelling en meedenken van alle onderdelen van de revalidatie op. Nu ben ik 100% een sterker mens: opgewassen tegen teleurstelling, pijn en vermoeidheid.  Ik voel me dankbaar dat ik terecht kwam bij deze lieve professionele mensen!”

Mw. Dina Levy (28) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ben al voor verschillende klachten hier gekomen. Van nek- en rugpijn tot bekkenklachten tijdens mijn zwangerschap. Kelly, Sabine en Remco hebben allemaal al heel goed geholpen! Allemaal aan te raden!”

Mw. Anita Pater – Oeben (59) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Door een borstbesparende operatie en nog 16 keer bestraald te zijn geweest, kwam ik na enkele maanden bij Centrum Evers terecht voor oedeemtherapie. Ik kwam bij Theodora onder behandeling, wist niet goed wat met te wachten stond, maar door mijn vragen en haar goede uitleg ging het als vanzelf. In zo'n situatie ben je toch kwetsbaar, maar door haar behandelingen en vertrouwen is alles goed gekomen. Nu 16 maanden later en een intensieve behandeling heb ik geen therapie meer nodig. Nogmaals bedankt voor alles.”