Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Testimonials

Bert Beulenkamp uit Barneveld

Fysiotherapie
Oefentherapie

“Na eerdere behandelingen voor rug- & bovenbeenklachten ( klachten met therapie prima verholpen, maar kwamen telkens na enkele maanden terug) een voor mij nieuwe aanpak aangeraden: enerzijds manuele therapie door Jan om de spieren los te maken en anderzijds houding-/bewegingstherapie met Willem werkt voor mij zeer goed. Ik kan door de aanbevelingen en oefeningen van Willem en het losmaken van de spieren door Jan steeds beter functioneren, zowel privé als in mijn werk) Voor mij was het een eye-opener om er achter te komen dat je dmv simpele oefeningen EN een betere houding in combinatie met afwisseling in zitten en staan in korte tijd zo veel verbetering kun krijgen . Het is heel fijn dat er verschillende disciplines zijn onder het ' centrum Evers - dak' zodat de therapeuten elkaar kunnen aanvullen”

Denise Kennis (23) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ik ben denise, 23 jaar oud en een halfjaar in behandeling geweest bij Theodora voor oedeem. In het begin was dit best intensief, 2x per week. Ik merkte al snel verbetering en verlichting van mijn klachten! Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de duidelijke uitleg van de behandeling. Ik heb mijn dagelijkse werkzaamheden iets aangepast en hierdoor voel ik mij stukken beter. Ik ben zeer tevreden en blij met het resultaat!”

Anoniem (21) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Goede behandeling gehad bij Theodora, waar ik echt wat aan heb. Duidelijke uitleg over de oefeningen welke ik zelfstandig kan voortzetten.”

Dhr. Matthijs de Groot (51) uit Ermelo

Fysiotherapie

Jaela van der Heijden en de mensen van Centrum Evers, hebben mij enorm goed geholpen. Ze hebben mij begeleid van zware chronische pijn aan mijn knieën waardoor ik nog nauwelijks kon lopen, terug naar een leven waarin ik bijna alles weer kan doen. Kracht van Jaela is niet alleen haar kennis over het bewegingsapparaat en hoe je dat kan trainen, maar ook dat ze heel goed kan invoelen wat er bij je speelt en beseft welke invloed je mindset heeft op je lichaam en pijnbeleving en hoe hier mee om te gaan. Na een lange vruchtloze zoektocht kwam ik bij Centrum Evers terecht, ze pakten het heel serieus aan en merkte ik eigenlijk meteen al verschil. Zonder hen was ik nu niet zo ver geweest.”

Mw. L. Beker (53) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ik ben voor het leren omgaan met mijn artrose en fibromyalgie fysiotherapie gaan volgen bij Jaela. Ik kon voorafgaand aan de behandelingen amper 500 meter lopen en niet meer fietsen. Nu loop ik weer 8 km en fiets ik weer. De pijn blijft, maar ik weet nu dat dit niet minder gaat worden door niet meer te bewegen. Beweging is juist heel goed. Ik ben weer een blij mens! Heel hartelijk bedankt voor alles.”

Dhr. Cees van Delen (67) uit Barneveld

Fysiotherapie

Jaela van centrum Evers heeft mij voor beide knie-operaties vooraf en nadien veel advies/ oefeningen gegeven in onder meer het versterken van de spieren in de bovenbenen waardoor ik beter uit de operaties ben gekomen. Dit heeft zeker bijgedragen dat alles heel voorspoedig is verlopen en ik weer mobiel ben. Ik ben dan ook vol lof over de behandelingen bij/ van centrum Evers.”

Dhr. A.G. Ridder (48) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Goed en professioneel. Goed meedenken.”

Dhr. Quinten (19) uit De Meern

Fysiotherapie

“Top! Fijne behandeling. Erg ervaren fysio. Hij zag dingen die de klachten (kunnen) veroorzaken, die andere fysio's niet hebben opgemerkt.”

Dhr. Weijers (53) uit Amersfoort

Fysiotherapie

“Zeer goed. Loop met rugklachten en bij bij verschillende centra geweest. Ik heb hier een goede ervaring tot nu toe. Andere insteek en visie. Hoop op herstel.”

Mw. J. Top (74) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ik heb een positief gevoel over de behandeling. Ook bij vorige behandelingen.”

Mw. A. Haan (53) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Behandelingen gebeuren correct en met zorg. Wordt goed geluisterd. Ben positief over de hydrotherapie. Leer daar ontspannen en mijn spieren te gebruiken waar mijn lichaam positief op reageert. Ook de revalidatie naar hernia en het behandelen van klachten daarna worden als positief ervaren. Goed overleg.”

Dhr. Jesper v/d Brand (17) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Leuk.”