Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Testimonials

Mw. Weijsenfeld- van Dooren (55)

Revalidatie

“Revazorg heeft mij heel veel gebracht. Na lang ertegen "gevochten" te hebben, heb ik hier leren accepteren om met een "beperking" te leven. Wat ik als geweldig ervaren heb is dat er niet geoordeeld wordt en dat men heeft laten zien dat ik mag zijn wie ik ben. Alles op eigen tijd en tempo.”

Mw. Astrid van Asselt (53) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Na verschillende operaties en bestralingen had ik behoorlijk veel verklevingen van het litteken en was de huid heel donker bruin geworden van de bestralingen. Na het gebruik van de deep oscillation is de huid veel soepeler geworden en lichter. Het helpt ook goed voor het stimuleren van de lymfeklieren zodat het oedeem beter zijn weg weet te vinden. Ben er super blij mee dat drie werknemers een cursus hebben gevolgd om het te kunnen gebruiken en dat ze het apparaat hebben aangeschaft. Dankjewel Evers”

Mw. Saskia Vogelzang (37) uit Barneveld

Revalidatie

“Mijn tijd bij de revalidatie vond ik super intensief, maar ik vond het ook een super goede tijd. Ik heb het mijzelf van tevoren niet goed kunnen voorstellen. Dat er in zo'n korte tijd, zoveel kan gebeuren. Het voelt alsof er met een heel team aan alle kanten aan je gesleuteld wordt. Alles wat je je maar kan bedenken wordt "losgedraaid". Na een poosje staat alles daardoor op zijn kop. Je moet overal over nadenken. Over alles wat je doet. Dat maakt het traject zo intensief. Ook op lichamelijk gebied worden er nieuwe dingen van je gevraagd. Gelukkig wordt dit alles goed begeleid door een team van fijne mensen die goed met elkaar samenwerken. Ik heb heel veel geleerd in deze drie maanden. Van tevoren vond ik het best spannend, maar ik ben toch heel blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb nieuwe handvatten gekregen om mee verder te kunnen. Ook op lichamelijk gebied heb ik een goed begin gemaakt. Het voelt heel goed om dingen te kunnen, die ik drie maanden geleden nog niet kon. De positieve benadering van het team vond ik erg fijn. In drie maanden kan je niet van nul de top bereiken, dus wil ik nog een poosje door blijven sporten. Ook thuis wil ik verder aan de slag blijven gaan met de dingen die ik heb geleerd. Kortom: ik ben er nog niet, maar ik kan nu wel weer verder!”

Mw. Ingrid Weijsenfeld

Revalidatie

“Mede dankzij jullie hulp heb ik weer een glashelder zicht op de toekomst.

Mw. M. v. Blitterswijk – Willemse (70) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Mijn ervaring bij Centrum Evers zijn heel goed. Fijn dat er geen wachttijd was, ik zo snel terecht kon! De behandeling, steeds in overleg, was prima. Ik heb er baat bij gehad, sneller dan ik had verwacht. Er werd goed geluisterd. Alieck was mijn therapeute. Ze heeft mij vriendelijk en bekwaam geholpen. Mocht het nodig zijn dan weet ik het centrum en Alieck te vinden!”

Mw. Westeneng over zoon Tijs Westeneng (7) uit Scherpenzeel

Fysiotherapie

“Tijs had al meer dan een jaar lang hoofdpijn. Hij is op een hele fijne en lieve manier geholpen en heeft zelfs helemaal geen hoofdpijn meer. Dit hadden we niet verwacht!”

Mw. Cisca

Fysiotherapie

“Heel goed begeleid en heel erg goed aan horen van de klachten. Training goed gericht naar klacht. Ik ben heel erg tevreden.”

Mw. Gerda van de Beek uit Zwartebroek

Fysiotherapie

“Toen ik hier voor het eert kwam met mijn oedeem been vol met vocht, ben ik behandeld door Theodora. Dat was in het begin hard werken voor haar, maar het heeft goed geholpen. Nu na ruim 6 maanden ben ik ontslagen. Het was een fijne plek met gezellige mensen en een kopje koffie. Hartelijk bedankt voor alles.”

Mw. Willeke over haar dochter

Fysiotherapie

“Onze dochter huilde veel en had een voorkeurshouding. Na 2 behandelingen was ze een stuk rustiger en had ze al eigenlijk geen duidelijke voorkeurshouding meer. ook bewoog ze meer. Na 3 behandelingen was het al klaar en hebben we een vrolijk kind terug.”

Mw. Salam (25) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Het was een ontzettend goede behandeling. Van heel erg gespannen spieren naar relaxed, ontspannen en sterke spieren en het lichaam in conditie. Met Denise had ik een heel leuke ervaring met oefeningen en hoe moet ik mijn dagelijkse dingen doen (slapen, staan, sporten etc.). Heel erg bedankt voor je vriendelijkheid en behulpzaamheid.”

Dhr. Jan de Gries (66 jaar) uit Woldendorp

Krullaards

“Al vanaf jonge leeftijd pijn in de onderrug en in de loop der jaren ook bekken problemen. Op aanraden kwam ik bij de chiropractor terecht. Daar was ik zeker al 25 jaar onder behandeling, elke 4 weken ging ik er heen. De rug werd recht gezet en zo nodig ook het bekken. Dit alles maar van tijdelijke aard. De klachten kwamen telkens terug. Is er nu niemand die mij van die pijn af kan helpen ? Ben gaan googelen en kwam op de site van Krullaards Perfect Reset Therapie. Gebeld en vertelde mijn problemen, mij werd duidelijk uitgelegd wat de therapie beoogde. Mij werd gezegd waar ik mij moest melden en er bij de receptie een vragenformulier voor mij klaar lag, vervolgens plaats kon nemen in de wachtruimte. Fysiotherapeut Sabine Koetsier heeft mij keurig uitgelegd hoe en wanneer de Krullaards Perfect Reset Therapie werkt. Kreeg de eerste keer allerlei onderzoeken, bij mijn eigen fysiotherapeuten nooit gehad. Al snel bleek dat mijn bekken scheef stond en kwam ik in aanmerking voor de Krullaards Perfect Reset Therapie. De eerste behandeling duurde een uur, toen ik de deur uit ging voelde ik al minder pijn in de onderrug. Vervolgens nog twee keer geweest en Sabine controleerde opnieuw of bekken en wervels op hun plaats stonden. De derde keer deed Sabine, voor en na de behandeling, nog allerlei onderzoeken o.a. of de rugwervels goed los waren. Zoals het nu lijkt ben ik na 25 jaar van die ellendige rugpijn af en draag ik zooltjes om mijn bekken in balans te houden. Kan weer onbeperkt sporten en allerlei werkzaamheden oppakken. De reis naar Barneveld (418 km vv) had ik er graag voor over. De Krullaards Perfect Reset Therapie heeft mij in alle opzichten een ander mens gemaakt. Fysiotherapeut Sabine Koetsier heeft bij mij een hele goede indruk achtergelaten, kundig en prettig in omgang. Ik kan een ieder de Krullaards Perfect Reset Therapie van harte aanbevelen.”

Mw. H.F.W. van Ee – de Rooy (58) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ik heb heel veel baat bij de behandeling. De dagen na de behandeling heb ik minder pijn. De spieren zijn soepeler en trekken daardoor minder aan het schoudergewricht.”