Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Testimonials

Moeder van Rens van Dronkelaar (7 mnd) uit Overberg

Fysiotherapie

“Wat fijn dat we zo snel bij Tessa terecht konden voor de onrust van Rens!! Persoonlijk, veel adviezen, geen vraag te gek. Rens is ontspannen na de eerste behandeling. Ook zien we meer ontwikkeling bij hem. Een aanrader voor iedereen die even niet meer weet hoe het moet!”

Ine Zwaan-Gijsbers (63) uit Voorthuizen

Fysiotherapie

“Hele goede begeleiding en uitleg over oefeningen. Ik ben in 4 maanden weer helemaal in staat om mijn dagelijkse werkzaamheden zelfstandig te doen. Dus helemaal top en super blij.”

Dhr. Dick van de Burgt (55) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ik ben vanaf vrijdag 21 september tot en met woensdag 14 november 2018 behandeld door Jetske i.v.m. a-specifieke rugklachten. Jetske heeft op een vriendelijke en duidelijke wijze de diagnose vastgesteld en het behandelplan toegelicht. De behandelingen bestonden uit het vaststellen van het beloop van de klachten en vervolgens het behandelen. Zij vraagt goed door naar de aard van de klachten en geeft dan ook duidelijk aan wat zij zal doen. Zij moedigt het doen van oefeningen en bewegen aan. Zij vraagt hier ook na en complimenteert mij er mee als ik aangeef wat ik gedaan heb. Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik door haar behandeld ben; ondanks dat ik wel een aantal dagen een beurs gevoel van haar behandelingen heb gehad. Ik vind dat ik op een zeer vriendelijke wijze goed behandeld ben.”

Mw. I. Koning (70) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Vanaf 2013 t/m 2018 ben ik onder behandeling geweest bij Centrum Evers. Eerst voor mijn voet, daarna heup, pols en schouder. Ik werd behandeld door verschillende therapeuten. Door iedereen werd ik, voor welke klacht dan ook, serieus genomen. Er werd geluisterd naar mijn ideeën. Er werd veel uitleg gegeven waarom of waarvoor iets werd gedaan. Eigenlijk waren de sessies altijd gezellig, ondanks de pijn die ik soms had.”

Mw. Weijsenfeld- van Dooren (55)

Revalidatie

“Revazorg heeft mij heel veel gebracht. Na lang ertegen "gevochten" te hebben, heb ik hier leren accepteren om met een "beperking" te leven. Wat ik als geweldig ervaren heb is dat er niet geoordeeld wordt en dat men heeft laten zien dat ik mag zijn wie ik ben. Alles op eigen tijd en tempo.”

Mw. Astrid van Asselt (53) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Na verschillende operaties en bestralingen had ik behoorlijk veel verklevingen van het litteken en was de huid heel donker bruin geworden van de bestralingen. Na het gebruik van de deep oscillation is de huid veel soepeler geworden en lichter. Het helpt ook goed voor het stimuleren van de lymfeklieren zodat het oedeem beter zijn weg weet te vinden. Ben er super blij mee dat drie werknemers een cursus hebben gevolgd om het te kunnen gebruiken en dat ze het apparaat hebben aangeschaft. Dankjewel Evers”

Mw. Saskia Vogelzang (37) uit Barneveld

Revalidatie

“Mijn tijd bij de revalidatie vond ik super intensief, maar ik vond het ook een super goede tijd. Ik heb het mijzelf van tevoren niet goed kunnen voorstellen. Dat er in zo'n korte tijd, zoveel kan gebeuren. Het voelt alsof er met een heel team aan alle kanten aan je gesleuteld wordt. Alles wat je je maar kan bedenken wordt "losgedraaid". Na een poosje staat alles daardoor op zijn kop. Je moet overal over nadenken. Over alles wat je doet. Dat maakt het traject zo intensief. Ook op lichamelijk gebied worden er nieuwe dingen van je gevraagd. Gelukkig wordt dit alles goed begeleid door een team van fijne mensen die goed met elkaar samenwerken. Ik heb heel veel geleerd in deze drie maanden. Van tevoren vond ik het best spannend, maar ik ben toch heel blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb nieuwe handvatten gekregen om mee verder te kunnen. Ook op lichamelijk gebied heb ik een goed begin gemaakt. Het voelt heel goed om dingen te kunnen, die ik drie maanden geleden nog niet kon. De positieve benadering van het team vond ik erg fijn. In drie maanden kan je niet van nul de top bereiken, dus wil ik nog een poosje door blijven sporten. Ook thuis wil ik verder aan de slag blijven gaan met de dingen die ik heb geleerd. Kortom: ik ben er nog niet, maar ik kan nu wel weer verder!”

Mw. Ingrid Weijsenfeld

Revalidatie

“Mede dankzij jullie hulp heb ik weer een glashelder zicht op de toekomst.

Mw. M. v. Blitterswijk – Willemse (70) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Mijn ervaring bij Centrum Evers zijn heel goed. Fijn dat er geen wachttijd was, ik zo snel terecht kon! De behandeling, steeds in overleg, was prima. Ik heb er baat bij gehad, sneller dan ik had verwacht. Er werd goed geluisterd. Alieck was mijn therapeute. Ze heeft mij vriendelijk en bekwaam geholpen. Mocht het nodig zijn dan weet ik het centrum en Alieck te vinden!”

Mw. Westeneng over zoon Tijs Westeneng (7) uit Scherpenzeel

Fysiotherapie

“Tijs had al meer dan een jaar lang hoofdpijn. Hij is op een hele fijne en lieve manier geholpen en heeft zelfs helemaal geen hoofdpijn meer. Dit hadden we niet verwacht!”

Mw. Cisca

Fysiotherapie

“Heel goed begeleid en heel erg goed aan horen van de klachten. Training goed gericht naar klacht. Ik ben heel erg tevreden.”

Mw. Gerda van de Beek uit Zwartebroek

Fysiotherapie

“Toen ik hier voor het eert kwam met mijn oedeem been vol met vocht, ben ik behandeld door Theodora. Dat was in het begin hard werken voor haar, maar het heeft goed geholpen. Nu na ruim 6 maanden ben ik ontslagen. Het was een fijne plek met gezellige mensen en een kopje koffie. Hartelijk bedankt voor alles.”