Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Nauwe samenwerking met Impact Osteopathie

Nauwe samenwerking met Impact Osteopathie

In de afgelopen jaren heeft Centrum Evers op basis van de behoeften van haar cliënten veel specialisaties toegevoegd. Denk aan: sport-, en bekkenfysiotherapie, dry needling, oefen- en ergotherapie. Graag bieden wij je de best mogelijke zorg. Centrum Evers breidt haar specialisaties nu uit door een samenwerking met osteopathie.

Met Impact Osteopathie zijn we een nauwe samenwerking aangegaan. Onze bevlogen en enthousiaste collega Willem – die de afgelopen 5,5 jaar als fysiotherapeut bij ons heeft gewerkt – is gestart met zijn eigen osteopathie praktijk. Hij werkt op onze locatie aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 61a.

“In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij Centrum Evers gewerkt. De sfeer en manier van werken is prettig. Ik ben blij dat ik op deze manier verbonden blijf aan de praktijk, dit zorgt voor een goede samenwerking met de andere specialisaties binnen Centrum Evers” – Willem

Osteopathie onderzoekt en behandelt het hele lichaam vanuit een uniek perspectief, waardoor we nieuwe inzichten kunnen bieden voor je gezondheidsklachten. Bovendien neemt de osteopaat de tijd om je de best mogelijke behandeling te geven. Dus als je last hebt van (langer aanhoudende) klachten kan osteopathie een uitstekende keuze voor je zijn.

Een aantal voorbeelden waarbij osteopathie kan helpen:

Nek- en rugklachten (die langer aanhouden)
Hoofdpijn, kaakklachten en duizeligheid
Buikklachten (bijvoorbeeld maag-, darm- en overige buikklachten)

Om te ontdekken of osteopathie geschikt voor je is bieden wij een gratis screening aan. We kijken ernaar uit om je te helpen met onze uitgebreide zorgmogelijkheden!

Het team van Centrum Evers wenst Willem veel succes!