Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Jeroen Gerritse

Lifestyle coach maar ook fitness coördinator en personal trainer Jeroen Gerritse begeleidt de e-gym(groepen) in de praktijk van Centrum Evers. Hij stelt zich graag aan je voor.

Hi! Ik ben Jeroen, 27 jaar waarvan al 11 jaar werkzaam in de sportwereld. Ik heb een open mind en combineer graag precisie met geduld, voornamelijk wanneer ik iemand naar een gezonde leefstijl begeleid. Dat is wat mij energie geeft.

Brede sportervaring
Zelf ben ik vrij breed ervaren op sportgebied. Van spelsporten naar contactsporten tot aan fitness. Die brede sportervaring heb ik, omdat ik nieuwe uitdagingen leuk vind en ik ook vrij nieuwsgierig ben ingesteld. Die nieuwsgierigheid is niet blijven hangen bij zelf sporten. De optimale reis naar gezonder leven is per persoon verschillend. Om samen met jou een weg te vinden naar jouw doel die ook bij je past voelt voor mij eerder als hobby dan als werk.

E-gym
Sinds kort is er e-gym bij Centrum Evers. Deze apparatuur is zo geavanceerd dat eigenlijk iedereen hier gebruik van kan maken. Of je nu spierballen wilt opbouwen of aan het revalideren bent, van jong tot oud. Met geavanceerd bedoel ik, dat de oefeningen persoonlijk worden ingesteld zoals de grootte van een beweging die je maakt en hoe sterk je bent. De eerste keer worden de apparaten op jou afgesteld samen met je trainer en doe je een krachttest bij de 8 oefeningen. Daarna word je voor 95% gedwongen om veilig te trainen waarbij je twee rondes afwerkt van ongeveer 15 minuten per ronde. Bij die laatste 5% helpt de trainer jou.

Naast de veiligheid is het ook nog eens ontzettend leuk. Veel mensen vinden spelsporten leuker dan fitness omdat je spelenderwijs bezig bent. E-gym kiest voor beide, een spelletje tijdens fitness voor veiligheid én beleving! Meer info en een sfeerimpressie vind je ook op onze website.