Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Pijn in de voet

De voet is een complex een veel belast lichaamsonderdeel waardoor iedereen wel eens voetpijn heeft.

De oorzaak van pijn in de voet

Model voet en enkel met ligamentenDe voet is een complex en een veel belast lichaamsonderdeel waar bijna iedereen weleens last van heeft. Pijn in de voet kan te maken hebben met ouderdom, stand, belasting, beroep of sport. Vrouwen hebben eerder voetpijn door het dragen van nauwe schoenen en hoge hakken.

Anatomie

De voet bestaat uit de voorvoet met de tenen en de vijf middenvoetsbeentjes, de middenvoet en de achtervoet met voetwortelbeenderen.

Aandoeningen

Er zijn verschillende aandoeningen waardoor pijn in de voet kan ontstaan. Elke aandoening heeft zijn eigen specifieke oorzaak en ook zijn eigen klachtenbeeld. Door de plek waar de pijn in de voet zich manifesteert en het soort pijn, kan vaak al onderscheid worden gemaakt in wat de oorzaak van jouw voetpijn is.

De meest voorkomende oorzaken zijn:

Behandeling en herstel

Pijn in de voet geeft vaak veel problemen bij het lopen. Bij ons vind je meerdere technieken om dit te behandelen. Wij hebben de volgende specialisten in huis:

– Dry needling– Loopanalyse
– Fysiotherapie– Manuele therapie

 

Afhankelijk van jouw klachten kan de ene therapie beter aanslaan dan de andere therapie. Jouw fysiotherapeut zal inschatten waar jij het best mee geholpen bent.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Bianca de Heus

Fysiotherapie
Geriatrie

b.deheus@centrumevers.nl

“Wat een doorzettingsvermogen.”

David Hemstede

Fysiotherapie
Sportfysiotherapie

d.hemstede@centrumevers.nl

“Zijn doorzettingsvermogen en drive om te presteren op een positieve manier.”

Testimonial

Dhr. Jan de Gries (66 jaar) uit Woldendorp

Krullaards

“Al vanaf jonge leeftijd pijn in de onderrug en in de loop der jaren ook bekken problemen. Op aanraden kwam ik bij de chiropractor terecht. Daar was ik zeker al 25 jaar onder behandeling, elke 4 weken ging ik er heen. De rug werd recht gezet en zo nodig ook het bekken. Dit alles maar van tijdelijke aard. De klachten kwamen telkens terug. Is er nu niemand die mij van die pijn af kan helpen ? Ben gaan googelen en kwam op de site van Krullaards Perfect Reset Therapie. Gebeld en vertelde mijn problemen, mij werd duidelijk uitgelegd wat de therapie beoogde. Mij werd gezegd waar ik mij moest melden en er bij de receptie een vragenformulier voor mij klaar lag, vervolgens plaats kon nemen in de wachtruimte. Fysiotherapeut Sabine Koetsier heeft mij keurig uitgelegd hoe en wanneer de Krullaards Perfect Reset Therapie werkt. Kreeg de eerste keer allerlei onderzoeken, bij mijn eigen fysiotherapeuten nooit gehad. Al snel bleek dat mijn bekken scheef stond en kwam ik in aanmerking voor de Krullaards Perfect Reset Therapie. De eerste behandeling duurde een uur, toen ik de deur uit ging voelde ik al minder pijn in de onderrug. Vervolgens nog twee keer geweest en Sabine controleerde opnieuw of bekken en wervels op hun plaats stonden. De derde keer deed Sabine, voor en na de behandeling, nog allerlei onderzoeken o.a. of de rugwervels goed los waren. Zoals het nu lijkt ben ik na 25 jaar van die ellendige rugpijn af en draag ik zooltjes om mijn bekken in balans te houden. Kan weer onbeperkt sporten en allerlei werkzaamheden oppakken. De reis naar Barneveld (418 km vv) had ik er graag voor over. De Krullaards Perfect Reset Therapie heeft mij in alle opzichten een ander mens gemaakt. Fysiotherapeut Sabine Koetsier heeft bij mij een hele goede indruk achtergelaten, kundig en prettig in omgang. Ik kan een ieder de Krullaards Perfect Reset Therapie van harte aanbevelen.”