Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Pijn in de voet

De voet is een complex een veel belast lichaamsonderdeel waardoor iedereen wel eens voetpijn heeft.

De oorzaak van pijn in de voet

Model voet en enkel met ligamentenDe voet is een complex een veel belast lichaamsonderdeel waar bijna iedereen wel eens last van heeft. Pijn in de voet kan te maken hebben met ouderdom, stand, belasting, beroep of sport. Vrouwen hebben eerder voetpijn door het dragen van nauwe schoenen en hoge hakken.

Anatomie

De voet bestaat uit de voorvoet met de tenen en de vijf middenvoetsbeentjes, de middenvoet en de achtervoet met voetwortelbeenderen.

Aandoeningen

Er zijn verschillende aandoeningen waardoor pijn in de voet kan ontstaan. Elke aandoening heeft zijn eigen specifieke oorzaak en ook zijn eigen klachtenbeeld. Door de plek waar de pijn in de voet zich manifesteert en het soort pijn, kan vaak al onderscheid worden gemaakt wat de oorzaak van jouw voetpijn is.

De meest voorkomende oorzaken zijn:

Behandeling en herstel

Bij pijn in de voet geeft vaak veel problemen bij het lopen. Bij ons vind je meerdere technieken om dit te behandelen. Wij hebben de volgende specialisten in huis:

– Dry needling– Loopanalyse
– Fysiotherapie– Manuele therapie

 

Afhankelijk van jouw klachten kan de ene therapie beter aanslaan dan de andere therapie. Jouw fysiotherapeut zal inschatten waar jij het best mee geholpen bent.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Bianca de Heus

Fysiotherapie
Geriatrie
Revalidatie

b.deheus@centrumevers.nl

“Wat een doorzettingsvermogen.”

David Hemstede

Fysiotherapie
Sportfysiotherapie

d.hemstede@centrumevers.nl

“Zijn doorzettingsvermogen en drive om te presteren op een positieve manier.”

Testimonial

Dhr. Hans Staal (66) uit Amersfoort

Krullaards

“Ik ben bij Evers terecht gekomen vanwege het gebruik van de KPR. Het maken van een afspraak verliep vlot en men dacht mee over "zo snel mogelijk". De herinnering via sms bericht: prima service! Het contact met Jetske heel plezierig en de aanpak rustig en professioneel. Mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kom ik hier weer terug.”