Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Bedrijfsfysiotherapeut / bedrijfsergotherapeut

Krijgen je medewerkers nieuwe werkplekken of zitten ze letterlijk niet zo lekker op hun plek? Hebben ze vragen over een gezonde werkhouding? De bedrijfsfysiotherapeuten en bedrijfsergotherapeuten van Centrum Evers zijn experts op het gebied van lekker en gezond werken.

 

Voorkom verzuim

Laat de werkplek preventief ergonomisch in stellen door ons. Of laat de werkplek eens bekijken door ons.  Automatisch zal een gesprek plaats vinden van de medewerker met onze deskundige. Aandacht voor elkaar, luisteren en problemen oplossen met het gevolg dat de medewerkers lekker in hun vel en ook lekker op hun (werk)plek zitten. Hiermee voorkom je fysieke gezondheidsklachten van de medewerkers, die niet stoppen zodra men naar huis gaat.  Daarnaast kost verzuim je handenvol geld.

Hoe doen we dat?

De bedrijfsfysio- of bedrijfsergotherapeut loopt rond op de werkvloer, geeft tips en adviseert je medewerkers op het gebied van werkplek, werkhouding en werkwijze.

De aanpak van Centrum Evers richt zich op groei van binnenuit. Naast een rondgang door onze deskundige, helpen we je medewerkers om naar hun eigen (werk)gedrag en werkhouding te kijken en daarvan te leren.

Bedrijfsfysiotherapeut of bedrijfsergotherapeut?

Beide zijn deskundig op het gebied van werkplekken, werkhoudingen en (werk)gedrag. Klein accentverschil: fysiotherapeut kan een lichamelijk onderzoek uitvoeren en de ergotherapeut kan de totale dagelijkse activiteiten in relatie tot het energie niveau in kaart brengen en adviseren.

Bedrijfsbegeleiding op maat

Elke organisatie is uniek. Bedrijfsfysiotherapie en bedrijfsergotherapie is dan ook maatwerk en wordt zo ingericht dat het voldoet aan jouw wensen.

Incompany

Je medewerkers hoeven de deur niet uit. Geen onnodige reistijd dus. De bedrijfsfysiotherapeut loopt op gezette tijden in jouw organisatie rond om je medewerkers op hun werkplek te bezoeken.