Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Altijd op zoek naar meer comfort…

Altijd op zoek naar meer comfort…

Bij een behandeling van een klacht is het regelmatig nodig dat een gewricht wordt geïmmobiliseerd. Afhankelijk van de ernst van de klacht wordt gekozen voor een materiaal wat op dat moment meest geschikt is. Denk maar eens aan een gebroken been; die gaat in het gips en wordt geen zwachtel omgedaan. Zo ook met bv een peesontsteking. Die hoeft niet in het gips maar moet wel de gelegenheid krijgen tot herstel en daarbij is tijdelijk immobilisatie en rust belangrijk.

Naast de traumatische immobilisatie heeft een gewricht, wat bv onderhevig is aan reuma, behoefte aan rust. Ook dit kan je realiseren met immobilisatie door een spalk of brace.

Het team handtherapeuten van Centrum Evers is altijd op zoek naar goed effect, maximaal herstel maar ook draagcomfort. Hiervoor hebben wij ons pakket uitgebreid met Orficast en neopreen. Beide prettige materialen, eenvoudig te verwerken en met meer comfort dan de meeste thermisch te vervormen materialen.                                                                                                Naast deze op maat oplossingen hebben we een breed pakket aan braces. (Brace is een kant en klaar product en spalk wordt op maat gemaakt) Onze therapeuten kunnen u de juiste brace adviseren en passen. Als het maatwerk betreft is een afspraak eenvoudig gemaakt bij Joyce of Freek.