Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Wat een relaxed middagje motorrijden in de zon had moeten zijn…

Wat een relaxed middagje motorrijden in de zon had moeten zijn, eindigde in een ziekenhuisbezoek, met een jaar revalideren naderhand.

Ik laat J aan het woord en zijn ervaring met CE:
Mijn persoonlijke ervaring bij Centrum Evers is meer dan tevreden. Na mijn motorongeluk en korte verblijf in het UMC ben ik vanaf dag één van mijn revalidatie goed ontvangen bij CE. In het begin kwam een therapeut bij mij thuis om de oefeningen door te nemen en hebben we besproken welke oefeningen ik mocht doen. Ze zijn allemaal heel ervaren en behulpzaam. Als er wat is dat meer aandacht nodig heeft dan schakelen ze snel, samen met een collega die het probleem kan aanpakken. Na goed verloop van mijn revalidatie thuis, was ik na een paar maanden in staat om naar de praktijk te komen. De sfeer in de praktijk is altijd gezellig en relaxt en er zijn voldoende fitnessapparaten aanwezig. De begeleiding van de trainingen en oefeningen zijn geweldig, en als ik twijfelde of ik iets goed uitvoerde zijn ze er altijd om je te helpen. Ook bij vragen proberen ze die zo goed mogelijk uit te leggen. Soms twijfelde ik of ik mijn oefeningen goed zou onthouden. Het was dan geen probleem voor hun om die digitaal aan mij door te sturen. Van dag één tot nu bijna 1 jaar doen zij hun best om mij te helpen er zo snel mogelijk weer bovenop te zijn als voor mijn motorongeluk.

Inmiddels zijn we bijna 9 maanden verder en loopt J weer enthousiast rond! 9 maanden geleden kreeg hij een ongeluk met de motor, gevolgd door een aantal weken gekluisterd aan bed. Stilzitten deed hij niet, aangezien het hem niet snel genoeg kon gaan. Die wilskracht heeft er uiteindelijk ook voor gezorgd waar hij nu staat, namelijk weer op twee benen! Startende met fysiotherapie en oedeemtherapie aan huis, met de nodige oefeningen en adviezen voor zijn been en arm. In zowel zijn arm en been zit namelijk een plaat met pinnen. Op het moment worden de trainingen in de oefenzaal steeds wat pittiger, opbouw van kracht en stabiliteit is het voornaamste doel. Weer volledig mobiel daar werken we naar toe.

Corinda Bol