Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Verzekering 2019

Het is weer eind van het jaar en dat betekend dat we weer van verzekering kunnen veranderen. Waarom zou je dat doen en waar moet je op letten?

Waarom een aanvullende zorgverzekering?

Fysiotherapie valt onder de aanvullende zorgverzekering. Enkel bij chronische klachten die zijn genoemd op de lijst Borst kan er met een verwijzing op de basisverzekering worden gedeclareerd. Wanneer je vaker naar de fysiotherapie denkt te gaan, dan kan het gunstig zijn om een aanvullende zorgverzekering te nemen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is per individu verschillend. Overleg dit eventueel met jouw therapeut. Probeer een schatting te maken wat je ongeveer nodig hebt aankomend jaar. Het is handig om hierbij ook andere zorgkosten mee te nemen, aangezien er veel combinatiepakketten zijn.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een zorgverzekering?

Er zijn vele zorgverzekeraars met heel veel verschillende pakketten. Bij sommige van deze pakketten worden ook voorwaarden gesteld. Via de site van onze beroepsgroep kan je goed lezen waar op te letten als het gaat om fysiotherapie. Ga hiervoor naar www.defysiotherapeut.com. De verzekeringen op de afbeelding geven wat ze beloven aan behandelingen. Wij volgen hierin het advies van onze beroepsgroep.