Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Afscheid Remco Schellekens

Na een  12-jarige reis bij Centrum Evers is het tijd voor een nieuwe reis.

De reis tot nu toe

In 2007 ben ik als broekje begonnen aan het Evers avontuur. Ik was 22 jaar toen ik tijdens mijn 1e baan bij Verpleeghuis Norschoten met Karin in gesprek raakte. Door een vakantie van David en de afwezigheid van Freek kon ik tijdelijk komen waarnemen in de toen nog kleine praktijk op de nieuwe markt. Dit mondde vrij snel uit in een vast dienstverband. Hier ging een bijzonder lang sollicitatiegesprek van circa 1 minuut aan vooraf met Jan (toen net kaal, maar nog met bril J).

Ik voelde me al snel op mijn gemak en kreeg alle ruimte om me verder te ontwikkelen. Dit gaf me vertrouwen en de goede sfeer in de praktijk zorgde er gelijk al voor dat ik met veel plezier naar mijn werk ging. Een jaar later startte ik samen met Johan aan de opleiding manuele therapie.

De reis binnen Centrum Evers ging ondertussen verder. De praktijk groeide flink en ik heb op verschillende locaties mogen werken. De meeste uren sleet ik in kamer 5 op de Burgt. In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd ,mijn opleiding bedrijfskunde afgerond en daarmee gave kansen gekregen binnen de praktijk.

Maar toch kwamen er twijfels… Is dit nu wat ik echt wil?

Na veel gesprekken en het nodige denkwerk heb ik begin september de knoop doorgehakt. Met pijn in mijn hart heb ik in een fijn  gesprek met Jan aangegeven dat ik Centrum Evers  ga verlaten.

Een nieuwe uitdaging

Mijn vriendin en ik hebben besloten om ons hart te gaan volgen en een spannend avontuur aan te gaan. We gaan half december voor onbepaalde tijd op reis! We starten in Midden Amerika en de einddatum én eindbestemming zijn onbekend. Ik ga mijn vriendin (reisblogger / freelance tekstschrijver) ondersteunen in haar werkzaamheden en ondertussen geef ik mezelf de tijd om te ontdekken hoe ik mijn toekomst wil inrichten. Is dit binnen of buiten de fysiotherapie? De tijd zal het leren…

Het kost me moeite om afscheid te nemen van zo’n fijne praktijk waar ik een groot deel van mijn leven met veel plezier heb gewerkt. Ook het afscheid nemen van ‘mijn’ cliënten heeft me de afgelopen weken meer gedaan dan ik van tevoren had kunnen inschatten. Ik wil iedereen bedanken voor de fijne jaren en ben er trots op dat ik onderdeel heb mogen zijn van deze fijne organisatie.

Vrijdag 23 november trek ik voor de laatste keer mijn blauwe polo aan.

Mochten jullie het leuk vinden om mijn avontuur te volgen, kan dit via onze reisblog www.travelgoodies.nl. Natuurlijk gaan we ook heel veel mooie plaatjes posten op Facebook en Instagram.

Vriendelijke groet,

Remco Schellekens