Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Testimonial weeks

Kwaliteitsnorm

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze medewerkers, kwaliteit is een breed begrip. Wij leggen de interne lat behoorlijk hoog en met een aantal processen zorgen wij ervoor dat de kwaliteit wordt getoetst en ontwikkeld. Een van de mogelijkheid om de kwaliteit van onze medewerkers, onze praktijk en de behandelingen in kaart te brengen is door middel van testimonials.

Testimonials

Een testimonial is een geschreven bericht waarin een cliënt zijn/haar mening geeft. Hierbij krijgt men een geheel vrij schrijf vlak. Het mag dan ook alles omvatten, de praktijk, de behandelingen, de sfeer, de medewerkers, etc.. Hierbij kunnen ook zowel positieve als negatieve opmerkingen aan bod komen. Wij hebben al een heel aantal testimonials verzameld, deze kan je onder testimonials op onze website terugvinden.

Testimonial weeks

Van 14 tot 28 januari hebben we bij Centrum Evers de testimonial weeks georganiseerd. In deze twee weken zal onze collega Vincent op diverse locaties langs gaan. Hij zal hierbij cliënten in de wachtkamer benaderen om een testimonial in te vullen. Wanneer je deze nadien weer inlevert, ontvang je een klein presentje. We hopen hiermee veel van onze cliënten op een laagdrempelige manier te bereiken. Wij zijn hierbij heel benieuwt naar jouw mening!