Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Ren je blij!

Ren je blij!

Inmiddels ben ik alweer ruim twee jaar onderdeel van het Front Office team en heb ik het goed naar mijn zin. Wat we zoal doen op de FO hebben we al eens eerder gepost. Nu deel ik graag mijn hobby met jullie: hardlopen! Waarom ik graag hardloop? Simpel. Het maakt me gelukkig! Misschien komt het onder andere door de gelukshormonen die worden aangemaakt tijdens het lopen maar het geluk zit ‘m vooral in de gezellige groep met wie ik regelmatig op pad ga. Zondag 5 februari jl. liep ik samen met mijn hardloopmaatje Dagmar de Asselronde (25 km.) in Apeldoorn. Een mooie loop over de Veluwe. De volgende staat alweer op de planning: de halve marathon van Berlijn begin april! Mijn collega David Hemstede heeft een persoonlijk hardloopschema voor mij gemaakt om in Berlijn het beste uit mezelf te halen. Naast dat David sportfysiotherapeut is, geeft hij namelijk ook hardlooptraining. Wil je meer info over zijn trainingen, locatie, kosten, aanmelden etc.? Stuur dan een e-mail naar davidhemstede@hotmail.com. Ik trek mijn hardloopschoenen nog even aan voor een rondje!

Sportieve groet,
Angela