Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Creatief? Maak een moodboard en win!

Onderdelen voor moodboard Centrum EversIn deze tijd zien we jou, als cliënt, helaas weinig. Wij missen deze interactie met jou enorm. Nu heel veel mensen thuis zitten en je misschien wat tijd over hebt zouden wij het fijn vinden als je mee wilt doen aan onze actie.  Namelijk het volgende: 

Maak een moodboard die de volgende vraag beantwoord: Wat is het gevoel dat Centrum Evers bij jou oproept? 

Voor de mensen die het maken van een moodboard niet kennen; een moodboard is een verzameling van plaatjes en woorden die gezamenlijk een bepaalde sfeer uitstralen. Benut je creativiteit, voor ons is niets te gek. 

Voor de mensen die handig zijn met de computer kan dit via de volgende site; http://www.gomoodboard.com/ en dan per mail inleveren bij e.lagerwaard@centrumevers.nl. Doe je het liever gewoon traditioneel op papier, dan kan je jouw moodboard in de brievenbus gooien op de Burgt (Nederwoudseweg 17b) of bij de Nieuwe Markt (Nieuwe Markt 1c).  

Bij een actie hoort natuurlijk een prijs. De gene met het leukste, creatiefste en meest inspirerende moodboard wint natuurlijk de eeuwige eer. Daarnaast krijgt deze persoon ook een mooie bos bloemen van ons thuisbezorgd en als kers op de taart een gratis consult op afstand aangeboden.  

Je kan jouw moodboard inleveren tot en met donderdag 30 april 2020. Graag met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Wij zijn benieuwd!