Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Consult op afstand

Consult op afstand, een kans voor ons allemaal!

Waarom een consult op afstand

Door middel van een videoconsult kunnen we jou, als cliënt, blijven bedienen in tijden van het Corona virus. Hierdoor krijgt de groep cliënten die niet naar de praktijk kan of durft te komen toch de beschikking over fysiotherapeutische zorg. Dit vergt creativiteit van een ieder, maar biedt ook mooie kansen om op een andere manier dan fysiek contact, toch te zorgen dat de klachten verminderen of minimaal blijven.

Wat zijn de voor- en nadelen van videoconsult (videobellen)

In december 2018 is er een onderzoek geweest door de patiënten federatie Nederland i.s.m. Amsterdam UMC naar het ‘digital consulting’. Hieronder de voordelen en nadelen van videoconsult (videobellen) op een rij.

Voordelen

• Bespaart energie
• Wachtkamer vermijden
• Minder afhankelijk van anderen
• Besparing reiskosten en tijd

Nadelen

• Missen persoonlijk contact
• Non-verbale communicatie, het zien van eventuele afwijkingen en liplezen zijn juist fijn aan het fysieke contact.

 

Skype / telefonisch consult

Als praktijk hebben wij gekozen om het online medium Skype te gebruiken voor het consult op afstand. Dit een een laagdrempelig en gratis online medium waarbij de cliënt en therapeut elkaar kunnen zien en horen. Skype kan zowel op de computer met webcam, laptop als telefoon worden geïnstalleerd. Wanneer je gebruik maakt van een consult op afstand, dan vragen we jou om een account op Skype aan te maken en deze door te geven aan de front office medewerker. Jouw therapeut zal dan op de afgesproken tijd contact zoeken via Skype.

In onderstaande Youtube filmpjes vind je een instructie hoe Skype wordt geïnstalleerd en hoe je dit kan gebruiken.

Mocht het Skype consult bij jou, als cliënt, niet tot de mogelijkheden behoren, dan kunnen wij, als Centrum Evers, je een alternatief bieden en dat is het telefonisch consult. Voor Centrum Evers geldt: face to face heeft de voorkeur, omdat je veel meer mogelijkheden hebt tot communicatie.

Vergoeding

Voor een consult op afstand worden de zelfde tarieven gerekend als voor een regulier consult. Meer informatie omtrent vergoeding vind je op de pagina “Facturering” op onze site. 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Sabine van de Beek – Koetsier

Bekkentherapie i.o.
Fysiotherapie
Hydrotherapie
Krullaards Perfect Reset
Medical taping

s.koetsier@centrumevers.nl

“Ze weet waar ze over praat op vakgebied.”

Tessa van Beek

COPD
Fysio Fitness
Fysiotherapie
KISS therapie
Manuele therapie

t.vanbeek@centrumevers.nl

“Groot hart voor de patiënten.”

Testimonial

Mw. Dina Levy (28) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Ben al voor verschillende klachten hier gekomen. Van nek- en rugpijn tot bekkenklachten tijdens mijn zwangerschap. Kelly, Sabine en Remco hebben allemaal al heel goed geholpen! Allemaal aan te raden!”