Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Logo onthuld – Mijn Lichaam in Balans

Vanmorgen een primeur op de Van Zuijlen van Nieveltlaan: het nieuwe logo van Mijn Lichaam in Balans is op het pand geplaatst. Een gezond lichaam, een gezonde geest, gezonde voeding! Door deze nieuwe tak willen wij dit meer naar voren gaan brengen. Hiermee gaan we aan de voorkant, de preventieve kant van het proces zitten, namelijk het voorkomen van de klachten.

Revalidatie

Alle revalidatiepatiënten krijgen nu 3 kooklessen in hun traject. Alhoewel sommigen het lastig vinden om dit in hun revalidatie te plaatsen, is iedereen enthousiast na de eerste les.

Externe kookworkshop

Daarnaast zij we druk bezig om ook andere doelgroepen (buiten de revalidatie) enthousiast te krijgen. De pijler is gezonde voeding en we richten ons dan vooral op de medische en maatschappelijke doelgroepen. Hierbij kun je denken aan diabetespatiënten, maar ook jongeren die begeleid op zichzelf gaan wonen. Werkgevers die het ziekteverzuim onder hun werknemers terug willen dringen, sporters als aanvulling op hun lichamelijke beweging.

Krullaards Perfect Reset

Ook zal de Krullaards Perfect Reset aansluiten bij Mijn Lichaam in Balans. Wanneer het bekken scheef staat is het lichaam letterlijk uit balans. Dit kan klachten veroorzaken in de gehele keten van het lichaam. Een langdurig scheef bekken kan leiden tot ernstige rug- en nekklachten.