Voor iedere klacht een juiste behandeling!

GLI toppers

GLI-toppers

Dit zijn een aantal deelnemers van de GLI groep op zaterdag. Deze enthousiastelingen zijn begin mei gestart met de gecombineerde leefstijlinterventie. Misschien heeft u het al eens voorbij zien komen op onze website of social media. De GLI richt zich op het creëren van een langdurige gezonde leefstijl, dit door middel van coaching door de leefstijlcoach, diëtist en fysiotherapeut.

Wilt u gezond en fit zijn, maar komt u er alleen niet uit? Wellicht is de GLI iets voor u! Samen met een groep werk je aan je eigen doelen/plannen. Hierbij ligt de focus op gezond bewegen, gezond eten en alles wat bij een gezonde leefstijl komt kijken. 

In gesprek met een deelnemer van de zaterdaggroep:

Waarom heeft u voor de GLI gekozen? 

We (mijn man en ik) zagen het voorbij komen op tv, bij het programma Kassa. Dit sprak ons eigenlijk meteen aan. Met name het volgen van een langdurig traject waarbij een goede basis wordt gecreëerd voor een gezondere leefstijl.

Wat hoopte u hier te vinden? 

Gelijkgestemden en daarnaast tips/tricks rondom leefstijl. Het praatje over de dingen waar je tegen aanloopt tijdens het oppakken van een gezonde leefstijl, met daarnaast de combinatie met de beweeglessen.

Wat vind u van de GLI tot nu toe? 

Leuk! Fijn om het samen te doen met een groep, dit stimuleert.

Hoe ervaart u het om in een groep te trainen? 

Het is erg fijn om elkaar te stimuleren, daarnaast is het prettig om ideeën uit te wisselen.

Wat hoopt u te leren bij de GLI? 

Een blijvende balans in leefstijl. Een gezonde stimulans die ons aan zet om door te blijven gaan op die manier.

Als anderen mensen twijfelen om deel te nemen wat zou u dan mee willen geven? 

Doen! Wij hebben ook getwijfeld om ons aan te melden, maar we zijn blij dat we het hebben gedaan. Je gaat je afvragen of het wel goed uitkomt qua planning en tijd etc., We zijn geen sportschool mensen en dit is een goed alternatief. Daarnaast wordt het vergoed vanuit de basisverzekering, wat ook erg fijn is.

Wie weet mogen wij jou binnenkort welkom heten bij Centrum Evers!
Voor vragen kunt u mailen naar c.bol@centrumevers.nl of m.coers@centrumevers.nl