Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Het andere gezicht van de Back-Office

Hierbij het andere gezicht van de Back-Office.

Samen met Mieke vervul ik deze rol nu al weer 5 jaar. Na 27 jaar gewerkt te hebben bij de Rabobank heb ook ik de overstap gemaakt naar het team van Centrum Evers. Een hele overgang van een steeds zakelijker wordende omgeving met veel processen naar een gezellig bedrijf waar zorg voor mensen en elkaar een centrale rol speelt. Hier heb ik geen moment spijt van gehad! Mijn rol bij Centrum Evers bestaat vooral uit de “cijfertjes” (en nee dat is niet saai). Een fysiotherapiepraktijk is ook “gewoon”een bedrijf met verplichtingen. Ik zorg er o.a voor dat de facturen betaald worden en dat de administratie op orde is.

Daarnaast zijn wij als back-office ook de achtervang voor de telefoon, dus het kan zo maar zijn dat u mij eens aan de telefoon krijgt wanneer u belt voor het maken van een afspraak of het stellen van een andere vraag.

Naast mijn werk bij Centrum Evers ben ik ook werkzaam in ons familiebedrijf, Meijvo Carrosserie en wagenbouw in Voorthuizen, weer een hele andere tak van sport, maar zeker ook leuk. 

Ik woon samen met mijn man, dochter, zoon en kat in het bruisende Voorthuizen, waar ik niet snel weg zal gaan. Ik mijn vrije tijd zit ik graag in onze tuin of veranda met een goed boek. Ook vind ik het lekker om op vakantie te gaan of gewoon een terrasje te pakken in ons gezellige centrum. 

Wie weet kom ik u eens te
gen op onze lokatie aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan, waar mijn werkplek is of aan de telefoon.

PS. Heeft u onze leuke boekenkast al eens gezien in de wachtruimte? De moeite om eens in te snuffelen wanneer u wacht op uw behandeling. 

Tot ziens of horens! Met vriendelijke groet, Els van Veldhuizen