Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Fysio de Valk

De fysio voor de Valk: 

Op zoek naar een fysio in de Valk en wil je van je klachten af? In ons werkgebied voor fysiotherapie zit de Valk en onze fysiotherapeuten helpen je graag een einde te maken aan je klachten. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met Centrum Evers. Ons werkgebied bevindt zich in een straal van 20 km om Barneveld want voor een fysio in de Valk komen veel de Valkenaren uit bij Centrum Evers. We zijn makkelijk te bereiken via de telefoon of via onze website, waar je direct een afspraak met ons kunt maken. Hieronder kun je je inschrijven voor ons gratis spreekuur waarbij wij vrijblijvend met je in gesprek gaan om uit te vinden of wij wat voor je kunnen betekenen. Zo kom je direct bij een van onze specialisten terecht.  

Gratis inloopspreekuur: 

De fysiopraktijk voor de Valk

Binnen Centrum Evers staan een samenwerkend team van fysiotherapeuten, ergo- en oefentherapeuten voor je klaar om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Hierdoor kun jij snel terecht bij een van onze specialisten om samen aan je herstel te werken. Met als gevolg dat je weer zonder pijn kunt doen wat je graag wilt. We hebben verschillende behandelmogelijkheden waarmee we je zo goed mogelijk van je klachten af kunnen helpen. Hiermee zorgen wij ervoor dat je bij de juiste behandelaren terecht komt. Denk aan fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, sportfysiotherapie en nog veel meer. Tijdens een gratis screening kan er ook direct gekeken waar je op de beste plek bent, en of je gebaat bent bij een (gecombineerd) traject van bijvoorbeeld fysiotherapie en oefentherapie

Meer informatie over de fysiotherapie voor de Valk


Wanneer je meer wilt weten wat er mogelijk is bij ons dan kun je altijd contact met ons opnemen, of maak direct nog een afspraak met ons. Wij zijn sinds 2007 werkzaam in de regio Barneveld. Wij gebruiken onze ervaring en expertise om jou snel van je klachten af te helpen. Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts en wanneer je een aanvullende verzekering hebt kan het zijn dat fysiotherapie, ergo- en oefentherapie hieronder valt.  

Werkgebied fysiotherapie voor de Valk 

Wij hebben werken samen met veel cliënten uit de regio en het land. Ons werkgebied richt zich met name met een straal rondom Barneveld van 20 kilometer. Buiten deze straal weten veel cliënten onze expertise ook te vinden. 

 

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ