Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Centrum Evers ontvangt haar 10.000ste patiënt

Al weken lang worden de agenda’s aandachtig in de gaten gehouden door de medewerkers van Centrum Evers. Zal ik de 10.000ste patiënt mogen verwelkomen, vragen therapeuten zich onderling af.
Er wordt een actie op touw gezet om wat leuks te bedenken voor de desbetreffende patiënt en uiteraard mag een boeket bloemen niet ontbreken.

Op maandag 2 september 2013 is het dan zover. Mevrouw Stefanie van de Beek meldt zich en de therapeut verwelkomt haar zonder dat ze iets in de gaten heeft bij Centrum Evers. Aan het eind van de behandeling door de fysiotherapeut overhandigt Karin Evers, mede-eigenaar van de praktijk, mevrouw Van de Beek een boeket bloemen en een tegoedbon voor een diner voor twee bij restaurant de Oranjerie (zie foto, links Stefanie van de Beek en rechts Karin Evers). “Wat een verrassing!’ Stralend neemt mevrouw Van de Beek de tegoedbon en de bloemen in ontvangst. “Ik ben erg tevreden met de hulp die Centrum Evers mij geboden heeft, ik heb nu al profijt van de eerste behandeling,” aldus mevrouw van de Beek.

Centrum Evers blijft groeien als praktijk. In 2003 ontving Jan Evers zijn eerste patiënt als eigenaar van Centrum Evers. In 2005 verhuist de praktijk naar de Nieuwe Markt in medisch centrum Asklepios. In 2008 opent Centrum Evers een extra locatie bij Sportclub Do-it en in 2011 komt er nog een nieuwe
praktijk bij in medisch centrum De Burgt. “Iedere patiënt is speciaal, maar dat we nu de 10.000ste patiënt mogen verwelkomen is erg bijzonder. We zijn nog iedere dag blij dat we deze zorg mogen verlenen,” aldus Jan Evers.

Uw gezondheid, onze betrokkenheid en passie!

10.000ste client