Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Centrum Evers, de toekomst… En die van mij – door Freek Hebing

Centrum Evers, de toekomst…  en die van mij:

Vanaf 2006 ben ik bij Centrum Evers betrokken en heb ik met Jan en Karin dit heerlijke bedrijf mogen uitbouwen tot de organisatie zoals die eind 2021 staat. 50 prachtige collega’s die met liefde hun vak uitoefenen en zorg leveren in de gedachte van Jan en Karin. In een warme en open omgeving, samen het werk op een goede manier doen. Altijd in het belang van de cliënt, de organisatie en de collega zelf.

Inmiddels is de organisatie toe aan de volgende fase. Een fase waarin we naar de toekomst durven kijken en daarmee zelf bepalen hoe Centrum Evers toekomstbestendig is en kan blijven. De afgelopen twee jaar is er veel tijd gaan zitten in dit proces. Bespreken, een schets maken, deze weggooien en opnieuw beginnen, toch weer even laten rusten en weer oppakken.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een nieuwe organisatie waarbij ik per 1 januari 2022 niet meer de functie van praktijkmanager zal hebben. Centrum Evers is voor mij alleen te groot geworden. Leidinggeven aan ongeveer 40 mensen is niet zo moeilijk maar iedereen de aandacht geven die men verdient is een ander verhaal. Zichtbaar zijn en daarmee aanspreekbaar, korte lijnen, snel schakelen, zien, horen en voelen wat er speelt.  Dat vraagt iets meer dan leidinggeven alleen.

Met trots doe ik een stapje opzij en maak op die manier ruimte voor vier collega’s die mijn functie overnemen. Sabine, Yolanda, Joyce en Johan zijn de nieuwe vaandeldragers. Kanjers  die naast hun functie het talent hebben iets extra’s te kunnen en willen doen binnen de organisatie.  Hiermee is – onder leiding van Jan en Karin – Centrum Evers klaar voor de toekomst en ook die van mij. Ik blijf gewoon verbonden aan Centrum Evers. Lekker met de ‘handjes’ in de klei zal ik mij als algemeen therapeut richten op de verdere ontwikkeling van de mijn specialisatie hand, pols en elleboog.

Ik wens je een prachtig 2022!

Groet Freek