Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Blog: Wie ben ik?

Een bericht van Willianne:
Tja…wie ben ik…wat doe ik… Even een “korte” beschrijving van mij en mijn weg naar Centrum Evers.
Inmiddels werk ik al weer 9 maanden met veel plezier bij Centrum Evers, maar ca 6 jaar geleden ben ik al in aanraking geweest met deze leuke praktijk.
Ik woon in Scherpenzeel en had 6 jaar geleden een vrijblijvende sollicitatie gesprek met Centrum Evers, dit was een zeer leuk gesprek alleen was er op dat moment geen vacature. Wel was de vraag of ik open stond voor een gesprek bij een collega praktijk in Arnhem, waar ik uiteindelijk 6 jaar heb gewerkt.
In die 6 jaar heb ik mijn Master Sportfysiotherapie (MMT) en Master Manuele Therapie (MSc) afgerond en met veel plezier in Arnhem gewerkt.
Toch bleef ik altijd Centrum Evers volgen (bv via facebook) en heb ik vorig jaar gereageerd op hun vacature voor Manuele therapie.
Een aantal factoren zijn hierbij voor mij erg belangrijk. Ten eerste wilde ik graag meer in de buurt werken, ik heb een jong gezin en werken in de buurt is dan toch wat makkelijker te combineren, daarnaast hou ik van de dorpse mentaliteit/mensen en dit in combinatie met het onwijs leuke team van Centrum Evers..tja..de keuze was voor mij snel gemaakt.
Zoals gezegd heb ik twee specialisaties, zowel sport- als manuele therapie. Ik ben hoofdzakelijk actief als manueel therapeut maar pas de kennis die ik jaren als sportfysiotherapeut heb verworven, graag toe in mijn behandelingen. Zo schakel ik graag over naar actieve oefeningen voor thuis zodra blokkades opgeheven zijn, dit voorkomt recidivering en betrek ik de patiënt graag actief in het herstel en voorkomen van klachten. Ik behandel wervelkolom gerelateerde klachten (nek/rug), maar ook met veel plezier klachten bijvoorbeeld in de gewrichten van armen en benen (bv tennisarm/enkeltrauma).
De keuze fysiotherapie kwam voor mij via een omweg. Ik ben begonnen op het MBO waar ik MAS (huidige Aares) tot Paraveterinair heb gevolgd. Ik heb 4 jaar als paraveterinair in Voorthuizen gewerkt. Uiteindelijk begon mij het vak fysiotherapie steeds meer te trekken en ben ik gaan studeren in Utrecht waar ik in 2008 ben afgestudeerd en daarna me heb gespecialiseerd in Sport-en Manuele therapie.
Het werken met dieren trekt met nog steeds, thuis werk ik graag buiten met de kippen/geiten/schapen of ben bezig in de kas met mijn kinderen.
Kortom: voor mij is alles op zijn plek gevallen; ik heb het vak waar ik onwijs veel plezier en uitdaging in vind, binnen een leuke praktijk (zowel collega’s als patiënten), met de combinatie van de natuur en dieren thuis. Dat ik dit kan delen en combineren met mijn gezin, maakt voor mij het plaatje compleet!