Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Uw gezondheid, onze betrokkenheid en passie

Centrum Evers bestaat in de huidige vorm sinds 2003. Elf jaar geleden zijn Karin en Jan Evers en Suze Hebing (administratie) met zijn drieën begonnen op de Koolhovenstraat. Momenteel werken er totaal 42 mensen bij Centrum Evers waarvan 30 therapeuten op een viertal locaties. Het team van therapeuten ziet ruim 800 cliënten per week! De inzet, betrokkenheid en deskundigheid van onze dynamische collega`s is de basis voor het goed lopen van de praktijk. Wij (Karin en Jan) zijn trots en ontzettend blij met onze collega`s.

Revalidatie
Sinds 2013 komt revalidatiearts dr. Ronald Meijer op locatie De Burgt. Sinds augustus vorig jaar zijn er al meer dan 70 revalidatietrajecten gestart. De grootste groep zijn patiënten met fibromyalgie, chronischpijnsyndroom en chronischvermoeidheidsyndroom. Het is een ontzettend leuke groep om te helpen. Vaak lopen deze patiënten vast in hun dagelijkse leven en zijn ze de vat op hun leven een beetje kwijt.

Krullaards Perfect Reset-plaat.
Wat een wonderlijk apparaat is dat. Op je sokken sta je op een plaat. Binnen enkele seconden staan je bekken en rug weer recht. Nek- en rugklachten kunnen snel verminderen. Met verbazing kennisgenomen van dit apparaat en inmiddels niet meer weg te denken uit onze praktijk.

En tot slot…
Jan Evers is 25 jaar fysiotherapeut en dat vieren we. Voor u een badlaken om de zomer door te komen. Wij danken u voor het vertrouwen en we staan altijd open voor verbeterpunten.

Wij zouden graag een foto ontvangen van uzelf en/of uw gezin/vrienden met het badlaken van bijvoorbeeld tijdens uw vakantie. U kunt de foto sturen naar info@centrumevers.nl. Wie weet plaatsen we uw foto op onze website.

Met vriendelijke groeten, Karin en Jan Evers.