Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Unieke samenwerking Rijnders Sport met Centrum Evers

Vandaag een leuk artikel in de Barneveldse krant over onze samenwerking met Rijnders Sport.

´Fysiotherapie in de sportwinkel´

BARNEVELD – Rijnders Sport is een samenwerking aangegaan met Centrum Evers om het winkelend publiek van professioneel medisch advies te voorzien. Elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur is een fysiotherapeut aanwezig in de winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat 56 in Barneveld. Het doel: vragen van sporters over blessures beantwoorden en preventie-advies geven.

,,We zijn deze samenwerking aangegaan als extra service voor onze klanten”, aldus Fred Rijnders. ,,De concurrentie met het online winkelen is groot. Onze toegevoegde waarde zit hem in de kennis en het advies van onze winkelmedewerkers en sinds kort dus ook door het advies van een fysiotherapeut.”

,,Veel sporters hebben last van blessures en komen met vragen over wat het beste materiaal is om te gebruiken tijdens een training of wedstrijd”, vertelt fysiotherapeut Thymen van Voorst. Sinds eind vorig jaar geeft hij vanuit Centrum Evers advies aan de klanten van Rijnders Sport. ,,Ik merk dat de stap om naar een fysiotherapeut te gaan soms te groot is. In de winkel spreken mensen mij sneller aan met hun vragen en heb ik alle tijd om hen advies te geven.”