Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Ongemakken met werk?

Heb je last van ongemakken tijdens of na je werk, zoals nek- of rugpijn, vermoeidheid, stress of concentratieproblemen? Zou je hier graag wat aan willen doen maar weet je niet waar te beginnen? Zou het fijn zijn als iemand jou gratis kon helpen? Lees dan zeker ever verder!

Onze ergotherapeuten staan voor je klaar om een uitgebreide werkplekanalyse uit te voeren.  We kijken hierbij naar de afstelling van de werkplek en je houding, maar gaan ook in gesprek over je werkgewoonten. Dit kan zowel op de thuiswerk plek als op kantoor. Na de analyse ontvang je persoonlijk advies en aanbevelingen om je werkplek te optimaliseren. Daarna kan je direct praktisch aan de gang.

We zitten nu in december en dat maakt dat deze analyse en adviezen nu (mogelijk) helemaal gratis zijn! Ergotherapie wordt 10 uur vergoedt vanuit de basisverzekering. Is jouw eigen risico helemaal op? Dan kom jij in aanmerking voor gratis ergotherapie. Maak nu dan snel een afspraak, want in januari begint het eigen risico weer opnieuw.