Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Het team is weer compleet….

Het team is weer compleet….

Het team handtherapeuten bij Centrum Evers is weer compleet! Na haar zwangerschapsverlof is Joyce weer begonnen en kunnen we ons volledig op de toekomst richten. Wat houdt dit in?

De actuele wetenschappelijke ontwikkelingen volgen, zodat we bij zijn en bij blijven. Hiervoor volgen we de vakliteratuur en pakken geregeld een dag opleiding mee.

We gaan in 2023 bepalen met welke materialen we komende jaren willen werken t.b.v. het maken van spalken. Hierin zien we best leuke ontwikkelingen en waar een spalk gemaakt kan worden van nog vriendelijker materiaal zullen we dat zeker toepassen. Meer comfort betekent minder “last” bij het dragen.  Joyce is daarnaast scherp op de laatste trends in ergonomische toepassingen op gebied van hand.

Mijn doel is in 2023 me verder te bekwamen in de schouder. Hiermee heb ik na hand/pols en elleboog beter grip op de bovenste extremiteit en kan daarmee beter de klachten aan nek/schouder en arm beter behandelen. De armtherapeut bestaat nog niet als specialiteit maar ik ga het wel worden…

Over 2 maanden weer een bericht van uw/jullie hand (arm) therapeuten en dan delen we ook de nieuwe mogelijkheden op spalkgebied!

Freek