Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Heeee…… das handig!!!

Heeee….das handig!!!

Er zijn nogal wat uitspraken waarbij de hand een nogal prominente rol speelt. Het ligt denk ik vaak voor de hand dat het erg onhandig is als je onthand bent door een probleem aan je hand.

Voor je het weet ben je aan handen en voeten gebonden als je niet kan wat je wilt en als de ene hand dan de andere wast wordt het al een stukje handiger. Het spreekt dan ook voor zich dat het handig is iets achter de hand te hebben. Dus handen uit de mouwen als er iets met je hand aan de hand is.

Handig dus dat er handtherapeuten bestaan! Fysiotherapeuten of ergotherapeuten die een specialisatie hebben in hand- en pols klachten. Beide een andere achtergrond maar wel beide een handtherapeut die gezamenlijk een sterke combinatie vormen bij de aanpak van hand/pols problematiek. De fysiotherapeut zal zich meer toeleggen op diagnostiek, behandeling en training en de ergotherapeut is een kei in het maken van spalken, brengt de belasting en belastbaarheid in kaart en heeft vaak een prima oplossing voor individuele alle dagelijkse handelingen waardoor je deze zelfstandig kan blijven uitvoeren.

Dit team heeft Centrum Evers in huis. Met Joyce van Tellingen als handergo en Freek Hebing als handfysio kunnen wij je vaak prima begeleiden bij problemen met hand en polsklachten.  Dat wij voor je klaar staan en je graag helpen… dat ligt voor de hand!