Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Een dagje uit het leven van een Front Office medewerker/ster…..

Een dagje uit het leven van een Front Office medewerker/ster…..

Om 8 uur begint onze dag. Voor die tijd is ons computersysteem al opgestart. Niet alleen Spotonmedics (dit is de agenda van alle therapeuten) maar ook de info mail, zorgdomein, zorgmail en Zorgdesk. Op al deze systemen komen aanvragen, verwijzingen, veranderingen of afspraken inplannen binnen.

Tussen alle telefoontjes door werken we die binnenkomende berichten ook allemaal weg. Het kan zo zijn dat je net telefonisch in gesprek bent met een client en dat er ook een client bij de receptiebalie staat (die wil ook graag een afspraak inplannen, komt net van huisarts bv of een andere vraag stellen).
Ook kan er tussendoor een brace of ander hulpmiddel aangeschaft worden, daar willen we ook even de tijd voor nemen met betrekking tot goede pasvorm etc. Soms kijkt er nog even een fysiotherapeut mee. Niet alleen gezellige collega’s maar ook heel behulpzaam….
En natuurlijk de handdoeken even wassen. De meeste cliënten nemen een eigen handdoek mee maar het gebeurt toch ook nog wel eens dat het vergeten is.
Alle voorraden (denk aan hulpmiddelen, huishoudmiddelen en medische middelen) nemen we als Front Office ook voor onze rekening.

Al met al een drukke maar ook gezellige dag want vergeet onze cliënten niet die in de wachtkamer wachten of trainen, die geven we heel graag een kopje koffie en soms zit daar ook een heel mooi of gezellig gesprekje bij……

Met vriendelijke groet,

Esther Lagerwaard