Voor iedere klacht een juiste behandeling!

De tijd is gekomen

De tijd is gekomen!

Ik ben gestopt als fysiotherapeut bij Centrum Evers per 20 december en heb mijn eigen sportschool in Voorthuizen geopend vanaf 27 december!

Aan wat een ontzettend leuke en leerzame periode was van bijna 3 jaar, komt helaas een einde. Dankjulliewel, cliënten en collega’s voor de ontzettend leuke tijd die ik hier heb gehad.

Van Jan mag ik nu ik gestopt ben nog eenmaal wat vertellen over mijn verdere werkzaamheden. Ik stop als fysiotherapeut. Ik zal in Voorthuizen mij gaan richten op de boutique sportschool Go Health Clubs Voorthuizen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat op het gebied van kracht- en conditie training, voeding- en leefstijl begeleiding. Is dit iets wat bij jou past dan kun je mij een whatsapp sturen, bellen of mailen op 0640644145 of ezra@gohealthclubs.nl

Dankjewel Jan en Karin voor de leuke samenwerking en dienst bij Centrum Evers, jullie hebben iets moois opgebouwd hier met een gezellig team en management wat voor mij zeker als inspiratie dient.

Vriendelijke groet,

Ezra