Voor iedere klacht een juiste behandeling!

De schoonmaak

De schoonmaak is een belangrijk onderdeel bij Centrum Evers. Helemaal nu met Covid. Ruimtes moeten goed schoon zijn zodat iedereen veilig naar Centrum Evers kan komen en collega’s veilig kunnen werken. Deze Covid-periode is ook voor de schoonmaak intensief, denk aan meerdere locaties op een dag, andere werktijden zodat er niet te veel contact is met andere personen. Best een beetje aanpoten soms, maar dat doen ze graag.

Bij het schoonmaken moeten ons team goed op de houding letten. De collega therapeuten wijzen de schoonmaak erop als ze het fout zien gaan. Het gebruik van de juiste hulpmiddelen en producten draagt hier zeker aan bij! Zoals onze wringer die er voor zorgt dat wij onze polsen besparen en ook nog eens de juiste vochtigheidsgraad aan onze doeken geeft. Nou een win-win situatie.

Het leuke van onderdeel zijn van Centrum Evers is dat we dit allemaal met elkaar doen. Zonder team schoonmaak geen schone praktijken en zonder schone praktijken geen cliënten. Een schone praktijk is een deel van het visitekaartje!