Voor iedere klacht een juiste behandeling!

De eerste nieuwsbrief, zorg van de toekomst en nieuwe medewerkers!

Beste lezer, 

De allereerste nieuwsbrief van Centrum Evers is een feit en daar ben ik blij mee! 

Nieuw: de nieuwsbrief! 

Binnen Centrum Evers zijn we constant op zoek naar verbeteringen. Dagelijks gebeurt er veel in onze praktijk en wordt er gewerkt in een dynamische omgeving. En dat geldt voor de gehele gezondheidszorg. Ik ben daarom blij dat we je met deze periodieke nieuwsbrief op de hoogte gaan houden van deze ontwikkelingen. Drie vaste onderwerpen komen in elke nieuwsbrief terug: 

  1. Persoonlijke belevenis van een collega of een cliëntverhaal.
  2. Informatief gerelateerd deel, zoals ik hieronder beschrijf over de cliëntreis.
  3. Uitleg over een van onze expertises binnen Centrum Evers.

Cliëntreis: de zorg van de toekomst 

We willen graag met een open en integere houding oprecht naar je luisteren en zo goed mogelijk aansluiten bij de (zorg)vragen die je hebt. De patiënt van vroeger is de cliënt van nu. 

De verandering van ‘Patiënt volgt de Zorg’ naar ‘Zorg volgt de Cliënt’ willen wij binnen Centrum Evers graag omarmen. Je kiest zelf de soort zorg die je nodig hebt. Maar om een goede keuze te kunnen maken is meer helderheid nodig. De cliëntreis moet duidelijk zijn: wat kan ik als cliënt wanneer verwachten en wat is het verwachte eindresultaat? De regie om tot herstel te komen, komt steeds meer bij jezelf te liggen. 

Een van onze taken (naast onderzoek en behandelen) is om je te helpen de juiste keuzes te maken. Dat doen we graag! De afgelopen maanden hebben we binnen Centrum Evers veel tijd besteed om met alle behandelaars (fysio-, ergo- en oefentherapeuten) tot nog betere adviezen en keuzes te komen met het ontwikkelen van de cliëntreis.  

We zien ook steeds meer complexe zorgvragen op ons afkomen. De corona-revalidatie is hier een goed voorbeeld van. Onze fysio-, ergo- en oefentherapeuten hebben een extra opleiding gevolgd en werken samen met de diëtiste, de huisarts en de praktijkondersteuner bij de huisarts (POH). Deze fijne manier van samenwerken wordt steeds belangrijker in de toekomst. Aan de ene kant omdat er vraag naar is maar aan de andere kant ook omdat de zorgverzekeraars dit van ons verlangen. We houden je hiervan op de hoogte. 

Nieuwe medewerkers 

Tot slot kijken we graag vooruit. In deze coronaperiode was er een landelijke tendens merkbaar waarbij fysiotherapeuten de overstap maakten naar een andere werkgever. Ook binnen onze praktijk gebeurde dat. Gelukkig heeft Centrum Evers dit jaar een aantal enthousiaste en deskundige collega’s kunnen verwelkomen in het team. Met onderstaande foto stel ik ze graag aan je voor. Van links naar rechts: Angela Sikken (medewerkster Front Office), Ezra Krahmer, Ymke Davelaar, Melanie Jansen, Ananya Lewis, Charisa Schouten en Corinda Bol, allen fysiotherapeut. Op de foto ontbreken Fenne Folkersma (oefentherapeute), Joyce Kohler (interieurverzorging), Jurrien Guineau (interieurverzorging) en Stefan van Manen (fysiotherapeut). 

Heb je na het lezen een vraag, opmerking of suggestie? Laat het mij vooral weten. Samen met mijn team helpen we je graag. 

Hartelijke groet,
ook namens Karin 

Jan Evers