Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Clientverhaal April

CLIËNTVERHAAL

Ik had al een jaar last van mijn rechter arm, schouder en nek. Vooral mijn rechter bovenarm was erg pijnlijk. Op een gegeven moment kreeg ik ook dove en pijnlijke vingers en bleek ik in allebei de handen een carpaal tunnelsyndroom te hebben. Hieraan ben ik geholpen, maar de dove en pijnlijke vingers bleven net als de pijnlijke bovenarm. Ik kwam in contact met fysiotherapeut Jan Evers die mij 3x behandeld heeft. Helaas werden de klachten niet veel minder en werd ik verwezen voor een echo. Hieruit bleek dat er kalkafzetting in de schouder aanwezig was en een vergrote slijmbeurs. Via de huisarts ben ik doorverwezen naar een orthopedisch chirurg. Er werd een scan gemaakt en er bleek een pees afgescheurd en een pees beschadigd. Ook zat er kalkafzetting in de schouderkom. Het advies van de chirurg was om d.m.v. een operatie de pees vast te zetten en de bicepspees te verwijderen. Ook zou de schouderkom schoon gemaakt worden. Dit alles heb ik met Jan besproken die het ook met de chirurg eens was. Het zou betekenen dat ik 6 weken dag en nacht met mijn arm in een mitella moest en helemaal niets mocht doen. Na de operatie zou ik 9 tot 12 maanden moeten revalideren.

Meteen schakelde hij een ergotherapeut in (Joanne Verbeek). Zij kwam bij mij thuis voor de operatie om te kijken waar ik na de operatie mee geholpen zou zijn. Ze adviseerde mij het volgende: thuiszorg om te helpen met douchen en aankleden, een hoog-laag bed in de kamer, een overzet toilet en een douchestoel. Wat was ik blij met het meedenken van Joanne en wat heb ik daar een profijt van gehad! Een week na de operatie kwam Joanne weer langs om te kijken of alles goed ging en of er eventueel nog meer hulp nodig was.

Ook is er door Jan een schoudertherapeut (Hugo van Beek) geregeld die een week na de operatie al bij mij thuis kwam om te kijken hoe het ging. De eerste paar keer kwam hij bij mij thuis voor de revalidatie. Nu ga ik iedere week naar Hugo voor therapie. Hij is heel voorzichtig en alert met de behandelingen. Ik ben nu 3 maanden verder en het gaat heel goed.

Bedankt Jan, Joanne en Hugo!

Wat ben ik blij met Centrum Evers!!